Bugun...



CHP İl Başkanı Nail Kamacı'dan Çetin'e cevap

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'in son dönemde yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 05-11-2025 18:35

CHP İl Başkanı Nail Kamacı'dan Çetin'e cevap

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'in son dönemde yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Kamacı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti İl Başkanı’nın son açıklamaları, siyasetin rekabet alanını aşarak etik sınırların ötesine geçmiştir.

Siyaset onurla, vicdanla ve halkın iradesine saygıyla yapılır. Ancak bugün tanık olduğumuz tablo, devlet imkanlarının ve siyasi baskının, belediye başkanlarını etkilemek amacıyla kullanılmaya çalışıldığını göstermektedir. Bu tür girişimler, demokratik teamüllerle bağdaşmaz.

31 Mart’ta Antalya halkı iradesini açık ve net biçimde ortaya koymuştur: 16 ilçe belediye ve Büyükşehir belediyesiyle Cumhuriyet Halk Partisi’ne güvenini tazelemiş, neredeyse yüzde 49 oy oranıyla büyük bir başarıya imza atmıştır.

Bugün bu halk iradesini hileyle geri almaya çalışmak, yapılan bu siyasi oy devşirme girişimlerini “başarı” gibi göstermek, yaşadığınız hezimeti unutturmaz.

Yaptığınız bu siyasi oy çalma hareketi size yakışır, çünkü siz sandıkta kazanamadığınızı kulislerde ve baskıyla almaya alıştınız.

Antalya halkı olup biteni görüyor, kimin gerçekten hizmet ettiğini, kimin koltuk hesabı yaptığını fark ediyor.

Unutmayın; yapmaya çalıştığınız bu transferlerde, yürüttüğünüz bu etik dışı operasyonlarda, Antalya halkının hafızasında yerini almıştır. 31 Mart hezimetinizi ne unutturabilir ne de gölgeleyebilir.

CHP olarak biz, seçilmiş belediye başkanlarımızın ve halkın iradesinin sonuna kadar arkasındayız.

Antalya’da halkın oyuyla gelen hiçbir belediye başkanlığı tehdit, baskı ya da siyasi rüşvetle pazarlık konusu yapılamaz.

Cumhuriyet Halk Partisi, halkın güvenine layık olmaya, demokratik değerlere ve hizmet siyasetine kararlılıkla sahip çıkacaktır.

Eğer kendinize güveniyorsanız Genel seçimler için sandığı koyarsınız…"







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI