Bugun...



CHP’den Konyaaltı için Yerel Seçim Komitesi

CHP Konyaaltı için, Tuncay Ercenk başkanlığında yerel seçim komitesi kuruldu.

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2024 19:58

CHP’den Konyaaltı için Yerel Seçim Komitesi

CHP Konyaaltı için, Tuncay Ercenk başkanlığında yerel seçim komitesi kuruldu.
Yerel seçimler yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi gönüllülerle kenetlenerek çalışmalarına hız verdi.  Cem Kotan’ın Konyaaltı belediye başkanı adayı olduğu CHP, 2024 Konyaaltı Yerel Seçimleri Komitesi kurdu. Komite başkanlığına 22. dönem milletvekili ve önceki il başkanlarından Tuncay Ercenk getirildi.  
 
500 GÖNÜLLÜ HAREKETE GEÇİYOR
CHP 2024 Konyaaltı Yerel Seçimleri Komitesi Başkanı Tuncay Ercenk, CHP’nin hem Konyaaltı’nda hem de Büyükşehir’de seçimlerden başarıyla çıkması için kampanya çalışmalarını koordine etmek üzere kurulan komitede yer almaktan gurur duyduğunu söyledi.

Ercenk, “500’e yakın gönüllümüzle başta Konyaaltı Belediye Başkanı adayımız Cem Kotan,  ilçe başkanımız Demet Gündüz, ilçe yöneticilerimiz ve belediye meclis adaylarıyla kenetlendik. Partimizin başarısı için gece gündüz demeden çalışacağız. Hedefimiz en yüksek oyla Konyaaltı ve Büyükşehir belediyelerini kazanmak” dedi.

KOMİTENİN YAPISI
CHP 2024 Konyaaltı Yerel Seçimleri Komitesi’nde 10 alt çalışma grubu faaliyet gösterecek.  
Tuncay Ercenk’in başkanlığını üstlendiği Konyaaltı Yerel Seçimleri Komitesi; 8 kişilik bir Yürütme Kurulu ile Programlama Komitesi, Reklam Broşür ve Propaganda Malzemelerinin Dağıtım ve Temini, Araç Sevk Komitesi, Hukuk İşleri Komitesi, Plan ve Proje Komitesi, Basın Komitesi, SKM Bina Sorumlusu, Kırsal Mahalleler Komitesi ve il başkanlığı temsilcilerinden oluşuyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI