Bugun...



Büyükşehir fırtınadan devrilen ağaçlara müdahale etti

Antalya genelinde etkili olan fırtına ve yağmur nedeniyle devrilen ağaçlara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti.

facebook-paylas
Tarih: 13-01-2021 16:12

Büyükşehir fırtınadan devrilen ağaçlara müdahale etti

Antalya genelinde etkili olan fırtına ve yağmur nedeniyle devrilen ağaçlara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti.

Antalya'da hızı saatte 85 km’ye ulaşan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle şehir geneli ve ilçelerde bazı ağaçlar devrilirken, bazılarının da dalları kırıldı. Antalya Büyükşehir  Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler gece boyunca zarar gören onlarca ağaca müdahale etti.


HIZLI MÜDAHALE EDİLDİ
Büyükşehir ekipleri çalışmalarına hava aydınlanınca da devam etti. Devrilme tehlikesi bulunan ağaçlar da budandı. Ekipler emniyet önlemleri altında Konyaaltı Caddesi’nde nostalji tramvay enerji hattında devrilen ağaca  hızlı bir şekilde müdahale edildi. Kent merkezinde TRT Caddesi, Yıldız Caddesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Konyaaltı Caddesi, Kardeş Kentler Caddesi ve İsmet Gökşen Caddesi’nde devrilen ağaçlar kısa sürede kaldırılarak, trafik güvenliği sağlandı.


ERKEN BUDAMA RİSKİ AZALTTI
Geçen yıllara oranla son yaşanan fırtınada az ağacın zarar gördüğünü söyleyen Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı yetkilileri, "Ekiplerimiz tehlike yaratabilecek ağaçlara önceden müdahale ederek, derin budama yapmıştı. Bu da riski azalttı" diye konuştu.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI