Bugun...



Büyükşehir’den Gündoğmuş’ta park ve sosyal tesis düzenlemesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Serinyaka Mahallesi’nde bulunan Atatürk Parkı ve mahalle sosyal tesisini yeniliyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2021 17:46

Büyükşehir’den Gündoğmuş’ta park ve sosyal tesis düzenlemesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Serinyaka Mahallesi’nde bulunan Atatürk Parkı ve mahalle sosyal tesisini yeniliyor.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde mahallelerin eksikliklerini gidermeye, sorunlarını çözmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı Gündoğmuş ilçesi Serinkaya Mahallesi’ndeki Atatürk Parkı ve içindeki sosyal tesiste bakım ve yenileme çalışması başlattı. Park ve Bahçeler ekipleri, mahalle halkının düğün mevlit gibi toplu organizasyonlarda kullandığı sosyal tesisi boyarken, çok amaçlı sahnesinin ahşap zeminini yeniliyor. Sosyal tesisin bahçe zemini de parke taşla kaplanıyor. 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu park ve sosyal tesise piknik masaları ve banklar yerleştiriliyor.


BAŞKAN BÖCEK SÖZÜNÜ TUTTU
Gündoğmuş Serinyaka Mahallesi Muhtarı Nadir Şahin, çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, mahallesine verdiği destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Mahalle sakini emekli öğretmen Turay Sabur da “Sosyal tesisimizde eksiklerimiz, tamamlanması gereken yerler vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek seçim çalışmaları sırasında ihtiyaçlarınızı gidermek için elinden geleni yapacağı sözü vermişti. Sağ olsun verdiği sözü tuttu. Sonsuz mutluyuz. Sağ olsun, var olsun” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDOĞMUŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI