Bugun...



Büyük Vurgunu JASAT engelledi

Antalya ili Döşemealtı İlçesinde faaliyet gösteren bir fabrikadan Van'a nakledilecek 650 bin liralık PVC malzemelerini sahte belgelerle çaldığı iddia edilen şüpheli Çorum'da yakalandı, malzemelere el konuldu.

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2021 19:30

Büyük Vurgunu JASAT engelledi

Antalya ili Döşemealtı İlçesinde faaliyet gösteren bir fabrikadan Van'a nakledilecek 650 bin liralık PVC malzemelerini sahte belgelerle çaldığı iddia edilen şüpheli Çorum'da yakalandı, malzemelere el konuldu.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya ili Döşemealtı İlçesinde faaliyet gösteren A.isimli fabrikadan 13.10.2021 tarihinde 650.000 TL değerindeki PVC malzemelerinin Van İline naklini yapmak üzere A.T. isimli  şahıs tarafından ibraz edilen ehliyet, SRC ve araç ruhsat fotokopisi, sözleşme ile teslim alınması ve şüpheli şahsın söz konusu PVC malzemelerini teslimat noktasına ulaştırmaması üzerine dolandırıcılık olayı meydana geldiği anlaşılmıştır.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asyş.Şube Müdürlüğü JASAT Timleri, Döşemealtı İlçe J.K’lığı, İsth.Uns. ve Organize Sanayi J.Krk.K’lığı ekiplerince olayla ilgili başlatılan kapsamlı çalışmalarda şüpheli tarafından ibraz edilen ehliyet, SRC ve araç ruhsat fotokopisi ve sözleşmenin jandarma tarafından kullanılan son teknoloji ile  incelenmesi neticesinde şüpheli şahsın  E.B. isminde farklı bir şahıs olduğu ve  Dolandırıcılık ağırlıklı  30 Adet suç kaydının olduğu tespit edilmiştir.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından şüphelinin tespit edilmesi üzerine suça konu malzemeleri satabileceği iller belirlenerek Ankara İl Jandarma JASAT ve Çorum İl Jandarma JASAT ekipleri ile irtibat kurulmuş ve müşterek olarak yürütülen çalışma sonucunda suça konu malzemelerin Çorum ilinde olduğu tespit edilmiştir.

19.10.2021 günü Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Çorum JASAT personeli tarafından yürütülen müşterek operasyonla şüpheli E.B. Çorum ilinde yakalanmıştır. Suça konu 650.000 TL değerindeki PVC malzemesine el konulmuştur.
Olay ile ilgili olarak nöbetçi C.Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI