Bugun...



Bilişim Zirvesi'22 "Dünya'yı Teknoloji Kurtaracak" teması ile geleceğe yol alıyor

Kamu, bilişim, akademi ve iş dünyasını 22. kez bir araya getirecek olan Bilişim Zirvesi, bu yıl ‘’Dünya’yı Teknoloji Kurtaracak ‘lotus’” teması ile 24 Kasım 2022 tarihinde Zeytinburnu Fişekhane’de gerçekleştirilecek.

facebook-paylas
Tarih: 13-09-2022 20:16

Bilişim Zirvesi'22

Kamu, bilişim, akademi ve iş dünyasını 22. kez bir araya getirecek olan Bilişim Zirvesi, bu yıl ‘’Dünya’yı Teknoloji Kurtaracak ‘lotus’” teması ile 24 Kasım 2022 tarihinde Zeytinburnu Fişekhane’de gerçekleştirilecek. Bilişim Zirvesi’22’de sürdürülebilirlik kavramının hayata katacağı olumlu değişim, bilgelik kazanmanın sistemlere ve geleceğe sağlayacağı faydalar ele alınacak. SAP Türkiye ana sponsorluğunda ve Turkcell, Schneider Electic Türkiye, Roksit ve Knowledge Club premium sponsorluğunda gerçekleşecek olan zirveye kayıt www.BZetkinlik.com adresinden alınacak. Bilişim Zirvesi’nin açılış programında; ilgili bakanlıklar ve kurullarının katılımlarının yanı sıra dünyadan konusunun uzmanı birçok isim de yer alacak.

Bilişim teknolojilerinde yaşanan ve yaşanacak gelişmeleri gelenekselden geleceğe uzanan geniş, zengin bir perspektifle iş dünyasının gündemine taşıyan Bilişim Zirvesi, 22 yıllık birikiminden aldığı güçle bu yıl da birbirinden dikkat çekici konuları ve konuklarıyla yeni bir “zirve” için yol alıyor. Sürdürülebilirlik kavramının bütün olarak hayata uğratacağı olumlu değişim, bilgelik kazanmanın sistemlere ve geleceğe sağlayacağı faydalar 24 Kasım 2022 tarihinde Dünya’yı Teknoloji Kurtaracak ‘lotus’ ana temasıyla ele alınacak. Zirvede, çamurda açan sonsuz yaşamın simgesi Lotus’tan yola çıkarak teknoloji uğruna kirlettiğimiz doğanın ancak teknoloji ile temizlenebileceği, doğru ve akıllı kullanımla doğal felaketler de dahil olmak üzere pek çok sorunu yine teknolojinin çözeceği mesajları işlenecek. İnsan ve doğa hayatını koruyan, geliştiren teknolojilerin konuşulacağı Bilişim Zirvesi’22, iş dünyasının sürdürülebilirlik çalışmalarına da ışık tutacak.
Açılış programının dışında Bilişim Zirvesi’22’de; Dijital İş Süreçleri, Robotik Süreç Otomasyonu, Yapay Zekâ, IoT, Büyük Veri, Analitik Teknolojiler, Bulut Çözümleri, Dijital Dönüşüm başlıklı konular konuşulacak. Zirvede bu yıl ilk kez, oturum konuşmaları dışında fuayede oluşturulacak “demo alanı”nda 15’er dakikalık sunumlar gerçekleştirilecek.

 

22. Bilişim Zirvesi’ne Kayıtlar Başladı
Fikir ve düşünce liderlerinden yönetim gurularına, teknoloji profesyonellerinden pek çok iş kolundan yönetici ve uzmana kadar geniş bir yelpazenin buluşma noktası olan Bilişim Zirvesi; gündem belirleyen, tartıştıran ve fikir paylaşımında bulunulmasını sağlayan, entegre dijital ve zeki bir dünyaya uyumun ipuçlarını barındıran kimliğiyle özgün bir kamuoyu oluşturacak.

Pandemi nedeni ile iki yıldır dijital platformda gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi etkinliği bu yıl fiziksel olarak İstanbul’un en önemli tarihi değerlerinden biri olan Zeytinburnu Fişekhane’de gerçekleştirilecek. Zirveye katılım için kayıtlar www.BZetkinlik.com adresinden yapılacak.

 

Dünyayı teknoloji kurtaracak!
2000 yılından bu yana edilen birikimle hayata geçirilecek zirveye dair bilgi veren Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi Genel Müdürü Neslihan Aksun, “Alıştığımız, benimsediğimiz ve kabullendiğimiz teknoloji düzleminin sonuna yaklaşıyoruz. Hayatın her alanında dönüşmesi gereken süreçler, zorluklar, fayda ve avantajlar önden stratejik olarak hesaplanmalı ve yol haritası çıkartılmalıdır. 22 yıldır aralıksız düzenlenen Bilişim Zirvesi (ICT Summit) bu yıl, teknoloji ve bilişim kavramını baştan aşağı değiştirecek olan sürdürülebilirlik kavramına odaklanacak. Bilişim Zirvesi’22’nin bu yılki teması ‘’Dünya’yı Teknoloji Kurtaracak’’ da tam bu noktaya dikkat çekerken, dünyada ‘’bilgeliği ve aydınlanmayı’’ temsil etmesiyle bilinen çamurda açan sonsuz yaşamın çiçeği Lotus bu defa teknoloji ve gelecek için yol gösterecek. Kendini ve etrafını içinde bulunduğu bataklığa rağmen devamlı temizleyen lotus gibi teknoloji de insanın sebep olduğu, dünyanın ömrünü kısaltan tüm problemleri çözerek dünyayı kurtaracak”” diyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI