Bugun...



Bilfen Antalya Liseleri bilimsel faaliyetlerle de adından söz ettiriyor

BİLFEN ANTALYA LİSELERİ “TÜBİTAK 52. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI”NDA BÖLGE 1.Sİ...

facebook-paylas
Tarih: 03-04-2021 19:25

Bilfen Antalya Liseleri bilimsel faaliyetlerle de adından söz ettiriyor

Bilfen Antalya Liseleri öğrencileri akademik başarılarının yanı sıra bilimsel faaliyetlerle de adlarından söz ettirmeye devam ediyor. “TÜBİTAK 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda başarılı projeleri ile okullarını temsil eden Bilfen Antalya Liseleri öğrencileri, Bölge 1.liğini elde ederek Türkiye finallerine adını yazdırdı.

Bilfen Antalya Liseleri öğrencileri, “TÜBİTAK 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”na birbirinden başarılı projeleriyle damga vurdu. TÜBİTAK 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Konya Bölge Finallerinde, Bilfen Antalya Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Pelin YALINCAK, matematik öğretmeni Deniz NARİN danışmanlığında hazırladığı “Elemanları Aritmetik veya Geometrik Dizi Oluşturan Bir Kümede Alt Küme Elemanlarının Farklarının Durumları Üzerine Bir Çalışma” isimli projesi ile matematik alanında Bölge 1.liğini elde etti ve başarılı projesiyle Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Aynı yarışmada Bilfen Antalya Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Duru Nisan ENGİZ, fizik öğretmeni Bayram Doğuş KARA danışmanlığında hazırladığı “Metamalzemeler İle Enerji Sorununa Mikro Bir Adım” başlıklı projesi de fizik alanında Bölge 2. si oldu.

Antalya’da eğitim faaliyetlerine başladıkları günden bu yana başarılara imza atarak öğrencilerinin geleceklerini inşa eden Bilfen Antalya Liseleri girişken, üretken ve iletişim becerileri gelişmiş bireyler yetiştirmeye devam ediyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI