Bugun...



Belediye Meclisi'nden tapu müjdesi

Kumluca Belediyesi Şubat Ayı Meclis toplantısında, Başkan Köleoğlu; “Buradan müjdeliyorum. Mavikent Camıkırığı mevkiinin imar planı tamamlanmıştır. İnşallah yakın zamanda tapuları vermeye başlayacağız. Vatandaşlarımıza, Kumluca'mıza hayırlı olsun” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 04-02-2024 18:58

Belediye Meclisi'nden tapu müjdesi

Kumluca Belediyesi Şubat Ayı Meclis toplantısında, Başkan Köleoğlu; “Buradan müjdeliyorum. Mavikent  Camıkırığı mevkiinin imar planı tamamlanmıştır. İnşallah yakın zamanda tapuları vermeye başlayacağız. Vatandaşlarımıza, Kumluca'mıza hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, toplantının açılış konuşmasında, Şubat ayı içerisinde önemli günlerle ilgili mesajlar verdi. Köleoğlu, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenleri andı ve bir daha Allah yaşatmasın dedi.

Kumluca camıkırığı mevkii için müjde veren Başkan Köleoğlu, “Buradan müjdeliyorum. Mavikent  Camıkırığı mevkiinin imar planı tamamlanmıştır. İnşallah yakın zamanda tapuları vermeye başlayacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Köleoğlu ayrıca Toptaş Arena, yapımı devam eden Atatürk Stadının ve modern kapalı pazar yerinin ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti Grup Sözcüsü Halil Karataş, yaptığı konuşmada, belediye şirketlerinin durumunu sordu. Karataş, şirketlerin gelir gideri konusunda meclise ne yazılı ne de sözlü cevap verilmediğini belirterek, “Şirketlerin gelir gideri konusunda şeffaflık istiyoruz. Halk bunu merak ediyor. Bizi aydınlatmadınız ama halk bunu sizden soracaktır.
Kumluca Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında söz alan Ak Parti'li grup sözcüsü Halil Karataş; "Meclisi mi küçük gördünüz bilmiyorum ama, defalarca sormamıza rağmen şirketlerin gelir gideri konusunda meclise ne yazılı, ne de sözlü cevap vermediniz. Kurulan her şirketin Başkanısınız. En sonunda da güreş ağası oldunuz. Fakat yerel seçimler yaklaşıyor. Halk bunu size soracaktır. Buna hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim" dedi.
Grup konuşmalarının ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Yazı İşleri Müdürlüğü'nün, İmar Komisyon Başkanı Mehmet Atıcı’nın istifası nedeniyle, İmar Komisyonu üye seçiminin yapılması konulu teklifi görüşüldü. Ak Parti grubunun İmar Komisyonuna önerdiği Taylan Atasoy, oy çokluğuyla seçildi.

Plan ve Proje Müdürlüğü'nün, Beykonak Mahallesi Sahil Bandının ITRF koordinat sistemine dönüştürülmesine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli ilave Uygulama İmar Planı revizyonuna, askı sürecinde yapılan itirazlar konulu teklifi görüşüldü. İtirazın reddi talebi oy çokluğu ile kabul edildi.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün, Süleyman Serdar Doğan’ın Belediyemize vermiş olduğu 26 Ocak 2024 tarihli dilekçesinin, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi konulu teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülüp, karara bağlanmasının ardından Şubat ayı meclisi sona erdi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI