Bugun...



Batının parlayan Yıldızı Kumluca

Kumluca'da, 25 Mart tarihinde açılan ve 27 mart tarihinde sona erecek olan Domates Expo İhtisas Fuarı'nda etkinlikler devam ederken, İlçeyi ziyaret edenler, Pazar günü akşamına kadar bu fırsattan yararlanabilecek.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2022 18:51

Batının parlayan Yıldızı Kumluca

Kumluca'da, 25 Mart tarihinde açılan ve 27 mart tarihinde sona erecek olan Domates Expo İhtisas Fuarı'nda etkinlikler devam ederken, İlçeyi ziyaret edenler, Pazar günü akşamına kadar bu fırsattan yararlanabilecek. 'Sağlıklı Gıdanın Başkenti' diye adlandırılan ilçede, turfanda sebzecilik yapılıyor. Tohum aşamasından, tüketiciye ulaşana kadar sıkı bir kontrol mekanizması yürütülen üretimde, kesinlikle hormon kullanılmadığı gibi, zirai mücadele için yapılan çalışmalar da sıkı bir denetime tabii tutuluyor. Zirai İlaç Bayii'nde başlayan denetimler, üreticilerin kullandığı ürünlerin kayıt altına alınması, faydalı böcek kullanılması ve hormon yerine bombus arılarının kullanılması, ürünlerin gönül rahatlığıyla tüketilebileceği sonucunu doğuruyor.
Bu kapsamda Domates Expo İhtisas Fuarını ziyaret eden Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Ak Parti Antalya İl Başkanı İ. Ethem Taş, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve İlçe teşkilatı mensuplarıyla, fuarda yer alan standları ziyaret ederek bilgi aldılar.
Üretimde kullanılan tüm ürünlerin ve ekipmanların sergilendiği fuar alanında, İlçede hizmet veren  özel bir hastaneye bağlı bir ambulansta hazırda bekletiliyor.
İ. Ethem Taş, Atay Uslu ve Kumluca Teşkilat mensupları,  fuardan sonra İlçede yapımı devam eden ve bitirilmesine az bir zaman kalan Devlet Hastanesi inşaatını gezdiler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu; "Kumluca'mıza yakışan hastanemizde sona yaklaştık.

 


Ek inşaat ile birlikte, Kumluca Devlet Hastanemizin hem yatak sayısını 150'ye çıkaracak, hem de B grubu bir Hastane haline getireceğiz.
Kumluca Hastane Ek binamızda, 5 yıldızlı otel konforunda hasta odaları,
6 ameliyathane, 17 yoğun bakım yatağı (13’ü yetişkin, 4’ü yeni doğan), 3 doğum salonu, 2000 m2’lik acil serviste 16 müşahede yatağı, 3 poliklinik odası, kapalı otopark bulunacak" dedi.
İl Başkanı, Milletvekili ve İlçe Teşkilatı, daha sonra İlçede yeniden Başkanlığa seçilen 3 STK Başkanı'nı ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' temennisinde bulundular.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI