Bugun...



Başkan Vekili Emin Bal araç filosunu genişletti

Aksu Belediyesi Başkan Vekili Emin Bal, Baltaş İnşaat Malzemeleri olarak araç filosuna yenilerini ekledi.

facebook-paylas
Tarih: 23-09-2022 17:26

Başkan Vekili Emin Bal araç filosunu genişletti

Aksu Belediyesi Başkan Vekili Emin Bal, Baltaş İnşaat Malzemeleri olarak araç filosuna yenilerini ekledi.
Aksu’da bulunan Temsa ve Mitsubishi Fuso Yetkili Bayinden bugün üç araç teslim alan Aksu Belediyesi Başkan Vekili Emin Bal, alacak olduğu on araçtan beşinin teslimini gerçekleştirmiş oldu. Araç teslim törenine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Temsa ve Mitsubishi Fuso Yetkili Bayi Sahibi Ahmet Sabır, Satış Müdürü İrfan Özselim ve Türkiye Direktörü Kutlu Baybars Dağ da eşlik etti. Dağ, “Aksu Belediyesi Başkan Vekili Emin Bal ile on araçlık bir planlamamız oldu. Kendisine daha önce 2 aracın, bugün ise üç aracın teslimini gerçekleştirmiş olduk. Geri kalan beş aracı da ilerleyen günlerce teslim edeceğiz. Kendisine ve firmasına hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.
Dualar eşliğinde yapılan araç tesliminde Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de Başkan Vekili Bal’a hayırlı olsun temennilerini ileterek, “Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.” dedi.
Bal ise, “Baltaş olarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda da araçlarımızı yenileyerek, hizmetlerimizi en güzel şekilde sunmaya çalışıyoruz. Araç teslim törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI