Bugun...



Başkan Ulutaş'tan, güreşçilere ziyaret

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, güreşçileri antrenmanları esnasında ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2021 16:09

Başkan Ulutaş'tan, güreşçilere ziyaret

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, güreşçileri antrenmanları esnasında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, müsabakalara hazırlanan Belediye Güreş Takımı sporcularının, Ağullu Stadı’ndaki antrenmanlarını izleyerek, onlara kıspet ve eşofman takımı verdi.
Güreşçilerle sohbet eden Başkan Mutlu Ulutaş, müsabakalarda kendilerinden başarı beklediklerini söyledi.
Başkan Ulutaş, ata sporu güreşin sürmesinin önemini vurgulayarak, “İlçemizde de sporcular yetişiyor. Onların ihtiyaçlarının giderilmesi, yer temini ve ulaşımının sağlanması noktasında, belediyemiz bugüne kadar destek verdi, bundan sonra da destek vermeye devam edecek. Bunun yanında antrenörlük desteği de veriyoruz. Sporcularımızın kıspet, eşofman ve benzeri tüm ihtiyaçlarını belediye olarak karşılamaya çalışıyoruz.” dedi.
Belediye güreş takımı sporcularının karşılaşmalarda başarılı olacağına inandığını belirten Başkan Ulutaş, “Hem Kaş'ımızın, hem Antalya'mızın sesini ülkemizde, hatta Uluslararası müsabakalarda duyuracaklarına inancımız tam. Onların her daim yayındayız, desteğindeyiz" diye konuştu.
Mehmet ALPTEKİN / KAŞ

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KAŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI