Bugun...



Başkan Topaloğlu öğrencilerin misafiri oldu

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz üniversite eğitimi alan 400 öğrenci, kurstaki öğretmenlerle beraber Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu yemekte misafir etti.

facebook-paylas
Tarih: 15-10-2023 18:09

Başkan Topaloğlu öğrencilerin misafiri oldu

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz üniversite eğitimi alan 400 öğrenci, kurstaki öğretmenlerle beraber Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu yemekte misafir etti.

Kurs Müdürü Saut Göv ve öğretmenlerin de katıldığı etkinlikte, öğrenciler evlerinde hazırladıkları birbirinden lezzetli yemekleri Başkan Topaloğlu ile paylaştı.

Ahmet Erkal Spor Tesislerinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Başkan Topaloğlu’nu alkışlarla karşıladı. Öğrencilerle tek tek selamlaşan Başkan Topaloğlu, öğrencilere bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Öğrencilerle yemek yiyen Başkan Topaloğlu, yemek sonrasında yaptığı konuşmasında, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda bu yıl ücretsiz üniversite eğitimi alan öğrencilerle ilk defa bir araya geldiklerini belirterek, öğrencilerin önünde uzun bir yol olduğunu söyledi.

Sizlerin en iyi şekilde eğitim alması için çalışıyorum

Başkan Topaloğlu, geçen sene kursta eğitim alan birçok öğrencinin iyi üniversitelere yerleştiğine işaret ederek, “Geçen sene Şevval Yağmur Öztürk kızımız vardı. Türkiye 117’ncisi, Antalya ve Kemer birincisi oldu ve Koç Üniversitesi’ne gitti. Sizler neden gitmeyesiniz? Öğretmenleriniz ve aileleriniz sizler için çok özverili çalışıyor. Necati hoca olarak ben de sizin en iyi şekilde eğitim almanız için çalışıyorum. Bugün ben sizin misafirinizdim. Bundan sonraki süreçte siz benim misafirim olacaksınız. Sizleri seviyoruz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum.” dedi.

Bu yılın çok önemli bir yıl olduğuna dikkat çeken Başkan Topaloğlu, şöyle konuştu:
“Bu yıl Cumhuriyetimizin 100’ncü yılı. Cumhuriyetimizin en büyük özelliklerinden biri kadın erkek eşitliğidir. Mustafa Kemal Atatürk, birçok ülke daha kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanımadan bu hakkı Türk kadınına verdi. Türk kadının önemi çok fazladır. Cumhuriyetimizi coşkulu şekilde kutlayacağız. Hepinizi Haluk Levent konserine bekliyorum.”

Başkan Topaloğlu, öğrencilere Cumhuriyet’in 100’ncü yılına özel tişört vereceklerini sözlerine ekledi.

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na teşekkür

Öğrencilerden Semih Akan, eğitime büyük destek vermesinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini belirterek, “Başkanımız emekli öğretmen. Bize büyük katkılar veriyor. Bizimle yakından ilgileniyor.” dedi.

Öğrencilerden Havva Buse Koca da kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini ifade ederek, “Necati Başkanımız bize ücretsiz eğitim ve ücretsiz servis desteği veriyor. Bu hizmetler Türkiye’de az rastlanan şeyler. Kendisi de emekli öğretmen olduğu için eğitime destek vermesi bizi çok mutlu ediyor. Bizimle bir araya gelmesi, verdiği hizmetler çok güzel. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Serra Seçil Akyürek, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda aldığı ücretsiz eğitimden çok memnun olduklarına dikkat çekerek, “Burada ücretsiz eğitim ve ücretsiz servis imkanı var. Yapılan etkinlikler bizi sınava ayrı motive ediyor. Güzel zaman geçiriyoruz. Başkanımız eğitime büyük önem veriyor ve bu bizim için çok olumlu.” diye konuştu.

Öğrencilerden Lina Ceren Çakır, Başkan Topaloğlu’nun öğrencilere büyük katkıları olduğuna değinerek, “Burada ücretsiz üniversite kursu, ücretsiz servis imkanı var. Burası çok güzel. Öğretmenlerimiz bizimle yakından ilgileniyor. Öğretmenlerimizle arkadaş gibiyiz. Çok memnunuz. Necati Başkanımıza her şey için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğrencilerden Hatice Nur Kolay, üniversite sınavına hazırlık sürecinde kendilerine destek olduğu için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini aktararak, “Kursta öğretmenlerimizle çok iyi anlaşıyoruz. Bize her konuda yardımcı oluyorlar. Onlara da ayrıca teşekkür etmek isterim.” diye konuştu.

Öğrencilerden Aydın Çavuşoğlu da öğrencilere verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini kaydetti.

Kemer Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI