Bugun...



Başkan Topaloğlu’ndan belediye personeline iftar yemeği

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan ayı dolayısıyla Kemer Belediye personeli ve aileleri için iftar yemeği organize etti.

facebook-paylas
Tarih: 30-03-2024 17:48

Başkan Topaloğlu’ndan belediye personeline iftar yemeği

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan ayı dolayısıyla Kemer Belediye personeli ve aileleri için iftar yemeği organize etti.

Arslanbucak Mahallesi’nde yer alan Kemer Belediyesi Hizmet Alanı’nda organize edilen iftar yemeğine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Bilici, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri, personel ve aileleir katıldı. 

İftar sofrasında orucunu açan belediye personeli ve aileleriyle selamlaşarak sohbet eden Başkan Topaloğlu, tüm vatandaşların ramazan ayını tebrik ettiğini söyledi.

Başkan Topaloğlu, beş yıl boyunca birlikte güzel işlere imza attıkları belediye personeline teşekkür ettiğini ifade etti.

Kemer Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI