Bugun...



Başkan Topaloğlu’ndan aşure ikramı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Göynük ve Arslanbucak mahallelerinde vatandaşlara aşure ikram etti.

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2023 16:56

Başkan Topaloğlu’ndan aşure ikramı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Göynük ve Arslanbucak mahallelerinde vatandaşlara aşure ikram etti.

Daha önce Kemer, Tekirova, Beldibi, Çamyuva ve Kuzdere mahallelerinde dağıtılan aşure, bu defa Göynük ve Arslanbucak mahallesinde kurulan pazar yerlerinde dağıtıldı.

Belediye Başkanı Topaloğlu'na, aşure ikramı sırasında Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu, Göynük Mahale Muhtarı Ramazan Pelit, Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur, Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu eşlik etti.

İlk olarak Göynük pazar yerinde vatandaşlara aşure ikramında bulunan Belediye Başkanı Topaloğlu ve beraberindekiler, daha sonra Kemer Belediyesi tarafından Arslanbucak Mahallesi’ne kazandırılan kapalı pazar alanına geçerek vatandaşlara ve turistlere aşure ikramına devam etti.

Arslanbucak pazarında tezgah açan esnafı da tek tek ziyaret eden Başkan Topaloğlu, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunarak Pazar alanına alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Kemer Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI