Bugun...



Başkan Şükrü Sözen'den CHP'li Başar'a ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanlığı görevine atanan Oykun Başar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 06-02-2023 18:58

Başkan Şükrü Sözen'den CHP'li Başar'a ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanlığı görevine atanan Oykun Başar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP Manavgat İlçe Örgütü Binası’nda gerçekleşen ziyarete, milletvekilliği adaylığı için istifa den önceki dönem ilçe başkanı Aliye Coşar, kadın kolları, gençlik kolları, CHP’li Manavgat Belediye Meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti. İlçe Başkanlığı’ndan Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Aliye Coşar’dan sonra CHP Genel Merkezi tarafından göreve atanan yeni başkan Oykun Başar, Millet İttifakı’nın iktidar olması için çalmadık kapı bırakmayacaklarını dile getirdi.  CHP’li Başar, “Göreve atanmamız nedeniyle hayırlı olsun ziyaretimize gelen Başkanımız Şükrü Sözen’e ve meclis üyelerimize tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Aliye Başkanımızın milletvekilliği adaylığı için istifa etmesinden sonra yeni bir yola çıktık. Aliye Başkanımız partimize çok büyük emekler verdi. Kendilerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde Manavgat’ımızı CHP olarak en üst sıraya taşımayı hedefliyoruz. İktidar olmak için çok çalışacağız. Başkanımız Şükrü Sözen de her zaman partimizin yanında olmuştur. Tüm yol arkadaşlarım adına bu anlamlı ziyaretten dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

SÖZEN; “BİZ BİR AİLEYİZ”
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Örgütü’nde aile kavramı olduğunu ve bunun bir parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “ Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte görev değişikliği nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik.  Hepimiz bu yuvadan yetiştik. Siyasetin ne anlamı geldiğini ve ilkeli yapıldığı takdirde ne kadar kutsal olduğunu, büyüğe ve küçüğe saygıyı kısacası aile olmayı bizler bu yuvada öğrendik. Bu aile içerisinden çıkan ve yetişen birçok değerimiz var. Bu meşakkatli ve zor süreçte görevi devralan Oykun kardeşimi ve yönetimini tebrik ediyorum. Siyaseti bilen, seçim sürelerini görmüş ve seçim kazanmış bir isim. Siyasetçi bir aileden geliyor. Kendisi de partimizin her kademesinde görev aldı. Böylesine zor bir dönemde bu görevi üstlendi. Önümüzdeki seçim bizler için çok çok önemli. Hepimiz bu süreç içerisinde elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Ülke genelindeki gelişmeleri gördükçe karamsar değiliz. Önceki dönem ilçe başkanımız Aliye Coşar’ın milletvekilliği için yola çıkmasının ardından bu süreler yaşandı. Kendisi partimize ciddi emekler verdi. Aliye Başkanımızla Manavgat’ta 3 seçim kazandık.  Bizlerin üstünde de hakkı var. Kendisine de çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Biz bir aileyiz ve iyi bir ekibiz. Emek veren tüm partililerimize, yönetim kurulu üyelerimize ve ilçe başkanımıza yürekten başarılar diliyorum”  dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI