Bugun...



Başkan Sözen'den Ramazan Bayramı ve 23 Nisan mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2023 17:59

Başkan Sözen'den Ramazan Bayramı ve 23 Nisan mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı. Başkan Sözen mesajında şöyle dedi:

"Bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, dostluğumuzu, mutluluğumuzu paylaşma günü olan 2 bayramımıza ulaşmanın huzur ve sevinci içerisindeyiz.

Bu yıl aynı tarihlerde hem Ramazan Bayramımızı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlayacağız.

Dini ve milli bayramlarımız bugünlerde en çok ihtiyacımız olan birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve paylaşım duygularımızı pekiştiren en önemli günlerdir. Halkımız için her ikisi de çok değerli olan, milli ve manevi duygularımızı doruk noktasına çıkaran bu iki bayramın bir arada kutlanıyor olması çok anlamlı.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yaşamı boyunca milli ve dini değerlere büyük önem vermiş, yozlaştırılmasına, kişisel çıkar ve amaçlar için kullanılmasına izin vermemiştir. Türk toplumunun bir kaynaşma, bütünleşme ve birlik olma duygularını kuvvetlendiren bayramlara her zaman özel bir önem vermişti.  

Ramazan ayı, toplumumuzdaki paylaşma, dayanışma, birlikte hareket etme duygularımızı pekiştirmemize vesile olmuştur.
Birlik ve beraberlik hislerimizle karşılamaya hazırlandığımız Ramazan Bayramı hepimize dargınlıkları, kırgınlıkları bir yana bırakarak barış, sevgi, kardeşlik hoşgörü içerisinde yaşamayı hatırlatır.
Bu bilinçle Ramazan ayında olduğu gibi Manavgat halkımızın sorunsuz ve huzur dolu bir bayram geçirebilmesi için, üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Ramazan Bayramının insanlık adına uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü, paylaşmayı, bölüşmeyi ve aydınlık günleri getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin arttığı bir bayram diliyorum.

23 Nisan Pazar günü kutlayacağımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği Türk ulusu için çok anlamlı bir gündür. Ulu Önderimiz Atatürk`ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, O’nun geleceğimizin garantisi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Eğer bugün geleceğe güvenle bakabiliyorsak, bu Mustafa Kemal Atatürk ve kurduğu Cumhuriyet sayesindedir. Türkiye’yi, çağdaş, demokratik, laik, bilgi çağını yakalamış, mutlu bir ülke olarak gelecek kuşaklara bırakmak en önemli sorumluluğumuzdur. Bu yıl 103. Yıla ulaşan 23 Nisan’ın taşıdığı simgesel değer ve anlamlara ve geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza sahip çıkmalıyız.

Bu vesileyle Büyük Manavgat ailemizin birer ferdi olan tüm Antalya ve Manavgatlı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve sosyal barış dolu aydınlık yarınlar diliyorum.

Büyük Atatürk’ün gösterdiği akıl ve bilim yolunda nice bayramlara

Sevgi ve saygılarımla…

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı"







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI