Bugun...



Başkan Sözen'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 10 Kasım Atatürk'ü Anma mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-11-2022 20:44

Başkan Sözen'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 10 Kasım Atatürk'ü Anma mesajı yayınladı. Başkan Sözen mesajında şöyle dedi:

"Türk milletinin ışık kaynağı, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, aydınlık Türkiye'nin sembolü, büyük devrimci ve düşünce adamı Yüce Atatürk'ün gönlümüzdeki erişilmez yeri anlatılamayacak kadar büyüktür.

Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan büyük Atatürk'ün dünya milletlerine bıraktığı bağımsızlık ve eşitlik düşüncesi, sonsuza değin takdirle tatbik edilecektir.

Atatürk, barışçı kişiliği, reformları, düşünce ve yaptıklarıyla dünya tarihine damgasını vuran ve tüm insanlığın saygı duyduğu bir liderdir. Atatürk’ün vefatından sonraki dönemin değerlendirilmesi; O’nun hayatında başardıkları, düşünceleri ve hedefleriyle kıyaslanarak yapılmalıdır.

Bugün hepimize düşen en büyük görev; Atatürk’ü ve en büyük eseri Cumhuriyet’i anlamak, Cumhuriyet’in değerlerini her koşulda korumak, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımaktır.

Bizler Ata’mızın açtığı yolda ilerleyerek gösterdiği amaçlara ulaşmak için çaba göstereceğiz. Demokratik ve laik Cumhuriyetimizi yeni eserlerle yüceltecek, tüm kurum ve kurallarıyla sonsuza değin yaşatacağız. Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve devrimleri ise Cumhuriyet’imizi korumak çabalarımızda, yolumuzu aydınlatmayı sürdürecektir.

Atatürk Cumhuriyeti’nin çağdaş bir belediye başkanı olarak Manavgat’ımızda Atatürk ve onun kurduğu Cumhuriyet’i gelecek nesillere anlatmak görev ve misyonunu yılmadan sürdüreceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın.

10 Kasım’lar yas günleri değil, O’nun fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gündür.
 
Cumhuriyetin erdemine ve temel değerlerine yürekten inanmanın ve Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve eylemlerinin anlamını özümsemiş olmanın gururu ve bilinciyle Ulu Önderimizi aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde rahmet, minnet, şükran ve özlemle anıyoruz."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI