Bugun...



Başkan Şahin: Parselasyon çalışmalarında sona doğru yaklaştık

Aksu Belediyesi Konak ve Macun Mahalle sakinleri için, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 18. madde uygulamasıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 27-06-2023 18:40

Başkan Şahin: Parselasyon çalışmalarında sona doğru yaklaştık

Aksu Belediyesi Konak ve Macun Mahalle sakinleri için,  3194 sayılı İmar Kanunu’nun 18. madde uygulamasıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Yusuf Koçyiğit, Plan ve Proje Müdürü İbrahim Kılıç, teknik ekip ve vatandaşların katıldığı bilgilendirme toplantısında mahalle sakinlerinin muvafakatnameleri alındı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin bilgilendirme toplantısında imar ve planlama çalışmalarının her aşamasında her zaman şeffaflığı ilke edindiklerini ve parselasyon çalışmalarında sona yaklaştıklarını belirterek şunları söyledi;
“Belediyemiz Konak ve Macun Mahallelerimizde 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 18. madde uygulamasıyla ilgili gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantısında Konak ve Macun Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek, vatandaşlarımızın muvafakatnamelerini aldık. Vatandaşlarımızın rızasını alarak gerçekleştirdiğimiz parselasyon çalışmalarımızda hayırlısıyla sona doğru yaklaştık,  hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi                                







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI