Bugun...



Başkan Şahin'den Öğretmenler Günü mesajı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen olduğu 24 Kasım günü, ülkemizde Öğretmenler Günü olarak ilan edildi. O günden beri, aralıksız olarak kutlanan gün dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek nesillerin yetişmesini sağlayan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 24-11-2023 16:58

Başkan Şahin'den Öğretmenler Günü mesajı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen olduğu 24 Kasım günü, ülkemizde Öğretmenler Günü olarak ilan edildi. O günden beri, aralıksız olarak kutlanan gün dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek nesillerin yetişmesini sağlayan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. ” dedi.
Başkan Şahin mesajının devamında eğitimin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, “Ülkemizin gelişmesi için eğitim önceliğimiz. Çocuklarımızın iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için en büyük sorumluluk öğretmenlerimize düşüyor. Öğretmenlerimizin önceliğinde yetişen çocuklarımızın ülkemizi daha iyi yerlere taşımak için ellerinden geleni yapacağından eminiz. Ülkemizin her köşesinde, zor şartlar altında bile büyük özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI