Bugun...



Başkan Küçükkuru: “Kendi Kendine Yeten Bir İbradı Modeli Oluşturduk”

İbradı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Av. Serkan Küçükkuru vermiş olduğu 10 yıllık hizmet değerlendirdi. Micro ekonomik bir sistem kurduklarını belirten Başkan Küçükkuru “Kendi Kendine yeten bir İbradı modeli oluşturduk” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2024 20:18

Başkan Küçükkuru: “Kendi Kendine Yeten Bir İbradı Modeli Oluşturduk”

İbradı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Av. Serkan Küçükkuru vermiş olduğu 10 yıllık hizmet değerlendirdi. Micro ekonomik bir sistem kurduklarını belirten Başkan Küçükkuru “Kendi Kendine yeten bir İbradı modeli oluşturduk” dedi.
Başkan Küçükkuru Açıklamasında  “İbradı’mızın öz evlatlarıyla kendi personelimizle, kendi ustalarımızla, kendi demircimizle, kendi marangozumla, kendi elektrikçimizle, kendi kalıpçımızla, kendi seramikçimizle, kendi boyacımızla vs. her işi kendimiz yaptık, çalıştık. Sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi kendi personelimizle yürüttük Müteahhitlere iş verip İbradı’nın parasını hem dışarıya kaçırmadık, hem artı %20-25, yasa gereği yüklenici payını belediyemiz bütçesinden çıkartmadık.
Kendi İbradı’lı personelimiz maaşını İbradı da harcadı. İbradı esnafı kazandı. Bakkal kazandı. Berber kazandı.  Cafe kazandı. Nalbur kazandı. Herkes kazandı. Kısacası kendi içinde dönen bir MİKRO EKONOMIK BİR SİSTEM kurduk.
Ücretsiz taşıma başlattık Antalya’da köylere ücretsiz taşıma yapan tek ilçe belediyesi olduk. Kendi taş fırınımızda meşe odununda, doğal katkısız, ekonomik ekmeği halkımıza yedirdik. Kendi belediye firmamızla belediyemiz petrol ofisinde kesintisiz hizmet verdik. Kendi manavımızda gün içinde tarladan gelen taze sebzeyi Antalya da tüm pazarlardan daha ucuz halkımıza ulaştırdık.
Müteahhitlere para kaptırmayınca tabi ki personelimizin parasını 10 yılda bir ay bile aksatmadık. Antalya’da en yüksek ücreti verebildik. Ne mutlu 2014 te 20 olan personel sayımızı 120 nin üzerine çıkardık.
İbradı da gençlerimizi istihdam ettik. Anasınıfı ve ilköğretim ilk sınıflarında öğrenci mevcudu 2014 e göre %50 nin üzerinde bugün artış sağladı. Ülkemizde köyden kente olan nüfus akımının aksine artık İbradı’ya dönüş başladı.
Şirin ilçemizin doğasını korumak için mücadele ettik. Birçok davayı açıp doğayı tahrip edecek noktalarda olan HES ve Mermer ocaklarına karşı tüm davalarımızı kazandık.
İbradı’da yaşam artık çok daha güzel.
Torosların incisi İbradı’mız da huzur her şeyden önemli. Siyasi kutuplaştırmaya engel olduk. Herkesi kucakladık, kaynaştırdık. Personel istihdamını hiçbir parti ayrımı gözetmeden yaptık..
İbradı’da huzurla birlikte, temsilde önemli. Demokrat duruşumuzla, her kesimin dilinde ve seviyesinde, kültür eğitim ve bilgi birikimimizle, tecrübe duruş ve vizyonumuzla, hukukçu kimliğimiz ve adalet anlayışımızla, hoşgörümüzle, kibir ve kinden uzak yapımızla, yabancı dil bilgimizle, İbradı’mızı en iyi bizim temsil ettiğimizi ve edeceğimizi düşünüyoruz.
AYDIN BİR KENT olan İbradı’mızda 2014 te değişimi başlattık.
Değişime devam edeceğiz
İbradı da yaşamak bir ayrıcalıktır.” İfadelerini kullandı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI