Bugun...



Başkan Küçükkuru'dan Zabıta Haftası mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesaj ile 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 06-09-2022 16:18

Başkan Küçükkuru'dan Zabıta Haftası mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru,  Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesaj ile 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutladı.
Başkan Küçükkuru, yayınladığı mesajında "Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız Belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta müdürlüğümüz bütün personelleri ile vatandaşlarımızın yanlarında ve onların hizmetinde olup, daha huzurlu, düzenli ve sağlıklı bir İbradı için çalışmalarına devam etmektedir.
 Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta teşkilatımızın 196. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarken, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden 7/24 özveriyle çalışan ve ilçemize hizmet eden tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI