Bugun...



Başkan Küçükkuru'dan Polis Haftası mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2023 19:12

Başkan Küçükkuru'dan Polis Haftası mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Küçükkuru “Ülkemizin huzur ile asayişini sağlayan, milli birlik ve beraberliğimizin olmazsa olmaz parçası olan, gücünü yasalardan, desteğini halkımızdan alan, geçmişi şeref dolu kahraman Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178. Yılını kutluyorum.
Türk Polisi gücünü halktan ve kanunlardan alan, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükûnun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin en önemli görevidir. Polis Teşkilatının çok değerli mensupları vatandaşlarımızın huzur ve güveni için ülke çapında büyük bir fedakârlık göstererek, mesai mefhumu bilmeden, gece gündüz huzur ve güven için çalışarak, halkımızın destek, güven ve takdirini kazanmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde,   huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayan , bizleri  Emniyet Teşkilatımızın, kuruluş yıl dönümünü kutluyor, suç ile terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazi polislerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI