Bugun...



Başkan Küçükkuru'dan Anneler Günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, Anneler günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2023 21:52

Başkan Küçükkuru'dan Anneler Günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, Pazar günü kutlanacak olan "Anneler günü" dolayısıyla  kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Küçükkuru “Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir.
 Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygularını taşırlar.  Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.
Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan annelerimiz, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri başta olmak üzere dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını evlatlarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, her günlerini mutlu, sağlıklı ve sevinç dolu yaşamalarını temenni ediyorum ”dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI