Bugun...



Başkan Küçükkuru’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2022 16:06

Başkan Küçükkuru’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığı bu zafer ile bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini düşmanlarına ve dostlarına bir kez daha gösterdiğini belirten Başkan Küçükkuru mesajında; “Birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı olan 30 Ağustos Zaferi, aziz Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığa olan inancının en önemli göstergesidir. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ülkemizin her köşesinden birlik beraberlik içerisinde milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuz, bu savaşta Türk Milletinin gücünü ve cesaretini kanıtlamış, kazandığı bu büyük zaferi dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır.
Böylesi şanlı bir ecdadın evlatları olarak bizlere düşen en önemli görev, geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle, bağımsızlık mücadelemizden asla ödün vermemek, geleceğimize azim ve kararlılıkla sahip çıkmaktır.
30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu Milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendirerek, mücadele etmelerini sağlayan bir zafer olmuştur. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bugün bizlere düşen, bütün imkânsızlıklara, bütün yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurduğumuz cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır.
Bu duygu ve düşünceyle, bu anlamlı Zaferin 100.yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Zafer’in 100.yılı münasebetiyle milletimizin Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum." dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI