Bugun...



Başkan Küçükkuru'dan 30 Ağustos mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2023 14:16

Başkan Küçükkuru'dan 30 Ağustos mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Küçükkuru 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. Yılını kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşadıklarını belirterek “Milletimiz her türlü yokluğa, imkânsızlığa ve zorluğa rağmen özgürlük mücadelesinden vazgeçmemiş, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, vatanına ve bayrağına canı pahasına sahip çıkmıştır. Yüce Türk milleti şanlı tarihinden aldığı kahramanlığı ve vatanseverliğiyle varlığına son vermek isteyenlere karşı 7’sinden 70’ine kadar çocuğu, genci, yaşlısı, kadını ile dik durmuş ve hiçbir engelin bağımsızlık yolunda kendini engelleyemeyeceğini göstermiştir.
Bu zaferle şanlı bayrağımız masmavi göğümüzde dalgalanmaya devam etmiş, ezanımız dinmemiş, bedenimiz de ruhumuz da asla esaret altında kalmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine giden yolda büyük bir dönüm noktası olan bu büyük zafer, Türk Milletinin en çaresiz zamanlarda bile en büyük güçlükleri aşabileceğinin göstergesidir. 30 Ağustos Zaferi, millet ile ordunun bir bütün olarak tarih yazdığı en değerli zaferdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini attığımız, 30 Ağustos Zaferi’ni coşkuyla, onur ve gururla kutluyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, bu cennet vatanı bizlere yurt eden, bu uğurda büyük bir mücadele sergileyip 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, bugün de aynı kararlılıkla ülkemizin güvenliği için canını feda eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI