Bugun...



Başkan Küçükkuru'dan 19 Mayıs mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-05-2023 23:42

Başkan Küçükkuru'dan 19 Mayıs mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Küçükkuru “19 Mayıs 1919, Türk Milleti’nin yeniden doğuşunun günüdür. Samsun’da düşmana karşı açılan bayrak, yeni ve dinamik bir sürecin temellerini atmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ’Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve devam ettirecek sizlersiniz’ diyerek, büyük özverilerle kurulan Cumhuriyeti, aldığı eğitim ve kültürüyle daima güvendiği Türk gençliğine emanet etmiş ve Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma yolunda verilen şanlı mücadeleyi ve fedakârlığı unutmayarak ve aydınlık geleceğe inanarak, güzel bir gelecek için ilerlemeye devam edeceğiz. Türk gençliğine olan güvenini her fırsatta dile getiren Ulu Önderimizin, devrimlerine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dün olduğu gibi bugün de sahip çıkacağız. Türk gençliği, aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Bu nedenle en önemli görevimiz gençlerimize destek olmak, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkânlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs 1919’un 104. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle bir kez daha anıyor, milletimizin ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum ”dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI