Bugun...



Başkan Küçükkuru'dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 20-09-2022 15:47

Başkan Küçükkuru'dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Küçükkuru “Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı’ verilerek her yıl 19 Eylül, Gaziler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Yüzlerce yıldan beri vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı uğruna canını hiçe sayan şehit ve gazilerimiz, ülkemizin bugünlere ulaşmasının en büyük mimarıdır. Ecdadımızın, her karış toprağını kanlarıyla sulayarak bizlere emanet ettiği bu aziz vatan, bugün de aynı mücadele ruhu ile dimdik ayaktadır.
Bu vatanın kazanılması, müdafaası ve ay yıldızlı bayrağımızın dört bir yanda dalgalanmasında en önemli rol, şüphesiz şehit ve gazilerimiz olmuştur. Bölünmez vatan topraklarında, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.
Bu duygu ve düşüncelerimle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Değerli ailelerine saygılarımı sunuyorum.’ dedi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI