Bugun...



Başkan Küçükkuru'dan 10 Kasım mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü nedeniyle bir mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-11-2022 18:00

Başkan Küçükkuru'dan 10 Kasım mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü nedeniyle bir mesajı yayınladı.
Başkan Küçükkuru “Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz asker ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84’üncü yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz.
Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde milli birlik ve beraberliği tesis ederek, cephede kahramanca mücadele eden bir büyük komutan, Türk insanına milli ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan ve Türk Milletinin tüm insanlığın karşısında saygın bir millet olduğunu ispatlayan bir liderdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe geçmiş büyük bir lider olarak tüm dünyada takdirle anılmaktadır.
Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk Milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır.  Atatürk’ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız ve laik Cumhuriyetimizi yaşatmanın ve yüceltmenin hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu asla unutmamalıyız.  Büyük Atatürk, açtığın yolda, gösterdiğin hedefler doğrultusunda ilerlemek aziz milletimizin her zaman ortak gayesi olmuş ve olmaya devam edecektir. 10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.
 Bu duygu ve düşüncelerle, Ölümünün 84. yıl dönümün de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla, minnetle ve rahmetle en kalbi duygularım ile anıyorum” dedi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI