Bugun...



Başkan Köleoğlu öğretmenlerle yemekte bir araya geldi

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, eşi Nurgül Köleoğlu’yla birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Kumluca Günay Sahil Tesisleri Günay Cafe’de Öğretmenler Günü Yemeği düzenleyerek, Kumluca’da görev yapan öğretmenler ve aileleriyle bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 25-11-2023 16:53

Başkan Köleoğlu öğretmenlerle yemekte bir araya geldi

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, eşi Nurgül Köleoğlu’yla birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Kumluca Günay Sahil Tesisleri Günay Cafe’de Öğretmenler Günü Yemeği düzenleyerek, Kumluca’da görev yapan öğretmenler ve aileleriyle bir araya geldi. Yemek Programına Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir ve Kumluca Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir de katılım sağladı.
Öğretmenler, Grup Bergüzar Konserleriyle Keyifli Dakikalar Yaşadı
Kumluca Günay Sahil Tesisleri Günay Cafe’de gerçekleşen yemek programına Kumluca’da görev yapan öğretmenler ve aileleri katıldı. Güzel bir sohbet ortamının gerçekleştiği yemek programına yoğun katılım gösteren öğretmenler ve aileleri Grup Bergüzarın seslendirdiği şarkılarla keyifli dakikalar geçirdi. Öğretmenler, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun gerçekleştirdiği yemek programından son derece memnuniyet duyduklarını belirttiler.


Başımızın Tacı Öğretmenlerimizle Bir araya Gelmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz                                                                     

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu Öğretmenler Günü Yemeğinde yaptığı konuşmasında: ‘’Kıymetli Öğretmenlerim ve Değerli Aileleri, hepiniz 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Yemek Programımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Kıymetli Öğretmenlerim, sizlerin gününü kutlamaya bir gün yetmez, bir hafta yetmez, sizlere bir ömür yeter. Sizler başımızın tacısınız, sizler bizim en kıymetlilerimizsiniz. Bir yerel yönetici olarak yolda giderken karşımdan bir öğretmen geldiğinin farkına varıyorum çünkü insanların sevgiyle ve yüzündeki tebessümüyle birlikte selam verişiyle, emekli öğretmenlerimizin hafif bir el kaldırışıyla, selamlamasıyla karşılarındaki insanların toparlanışlarını gördüğüm için fark ediyorum. Öğretmenlik öyle bir meslek ki bugün 7’den 77’ye bütün mesleklerin babası, anası en üstadı öğretmenlerimizdir. Onun için öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Sizler için hazırladığımız yemek programımızda daha önce görev yapan öğretmenlerimizin yetiştirmiş olduğu Kumluca’mızın medarı iftarları Grup Bergüzar’ın vereceği bir konser programı hazırladık.24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.’’ dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI