Bugun...



Başkan Köleoğlu, belediye personellerine yılbaşı hediyesi verdi

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, belediye personelleriyle birlikte Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde yılbaşı öncesi kutlama programı gerçekleştirdi. Kumluca Belediyesi’nin tanıtım filminin izlendiği ve KUMGENÇ Orkestrasının konser verdiği etkinliğin sonunda Başkan Köleoğlu belediye personellerine hediye paketlerini takdim etti.

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2023 16:05

Başkan Köleoğlu, belediye personellerine yılbaşı hediyesi verdi

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, belediye personelleriyle birlikte Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde yılbaşı öncesi kutlama programı gerçekleştirdi. Kumluca Belediyesi’nin tanıtım filminin izlendiği ve KUMGENÇ Orkestrasının konser verdiği etkinliğin sonunda Başkan Köleoğlu belediye personellerine hediye paketlerini takdim etti.
Başkan Köleoğlu, 300 tl İkramiye ve 17.400 tl Asgari Ücret Müjdesi Verdi
Emekçi personele her zaman çok önem veren Başkan Köleoğlu, ‘’2024 yılının ilk yarısı için Türkiye’de ilk kez yaptığımız Belediye Banka Kartımız, Kumluca Kartımıza sahip bütün çalışanlarımızın hesaplarına 300 tl yılbaşı hediyemiz yatırılacak. 2024 yılı ilk yarısı için taban asgari ücretimizi 17.400 tl olarak açıklıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.
Kumluca Belediyesi Tanıtım Filmi, Büyük Beğeni Topladı
Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun 2019’dan bu yana Kalkınan Kumluca’yı inşa ettiği ve Kumluca’ya kazandırdığı birçok önemli projeyi anlatan Kumluca Belediyesi tanıtım filmi, büyük beğeni topladı.   
Belediye Personellerinden Başkan Köleoğlu’na Coşkulu Sürpriz
KUMGENÇ Orkestrasının konseri sırasında Belediye personelleri Başkan Köleoğlu’na sürpriz düzenleyerek gruplar halinde ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını seslendirdiler. Başkan Köleoğlu, sürprizleri için kendilerine teşekkür etti.                                                                               

’’2019 Yılından Bu Yana, Kalkınan Kumluca’mızın Adını Tarihe Altın Harflerle Yazdırdık’’
Başkan Köleoğlu: ‘’Kıymetli Kumlucalı Büyük Ailem, Yörükler diyarı Kumluca’mızda şöyle bir söz vardır. ‘Dereler çağlayarak akarken, dere geçerken at değiştirilmez’. Atamızın söylediği gibi ‘İleri, daima ileri’. 2023 yılı yıl sonu toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Şahsım ve Kumluca Belediyemiz adına sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Kumluca tarihine Kumluca’yı kalkındırmak için adını altın harflerle yazan arkadaşlarımızla buradayız. Çocuklarımızdan, gençlerimizden, kadınlarımızdan, aile büyüklerimizden Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen insanlara sahip çıkmış ve onların elinden tutan insanlar görüyorum karşımda. Kumluca tarihinde Kumluca’nın kalkınmasına büyük katkı koymuş kadrolar şu an burada. Kumluca tarihinde yaşadığımız o büyük salgında hepimizin büyüklerinin yaşadığı evin o tahta kapısına vurup ben geldim diyen insanları görüyorum. Tarihe Aşevinin adını adeta kazımış, o tahta kapıyı vuran kardeşlerim burada. Biz öyle bir Belediyeyiz ki Antalya’mızın tamamında Sosyal Belediyeciliği marka yapmış bir kadroyuz. Mustafa Gelecek Kalkınma Gelecek sözüm yerde kalmadı. Gece gündüz beraber çalıştığımız, 50 yıldır kurulamamış olan beton fabrikalarını kuran kadınlarımız, mimarlar, inşaat mühendisleri, emekçiler karşımda. Biz Belediyemizi kalkındırarak Kumluca’mızı kalkındırdık. Tarımda bugün aralık, ocak ve şubat aylarında Türkiye’mizin %60’ının sebze meyve ihtiyacını karşılayan bir sebze deposuyuz. Tarihe dünyaya bir not da geçtik. Bütün üretici kardeşlerime şükranlarımı iletiyorum. Salgında üretimin durduğu noktada Fabrikalar dünyada durdu. Kumluca’mızın adını burada tarihe altın harflerle yazdırdık. Kumluca’mızdaki üreticilerimizle sebze üretimine devam ettik, çiftçilerimizin yanlarında olduğumuzu gösterdik. Evde yemek yapamayan insanlarımıza gece gündüz çalışarak yemek ulaştırdık. Türkiye’nin ve dünyanın sofrasına sağlıklı sebzelerimizi gönderdik.2023 yılını acısıyla ve tatlısıyla geride bıraktık. Yeni bir yıl, yeni umutlar yeni hayaller demektir. Biz bu hayallerimizi göreve gelir gelmez gerçekleştirmeye başladık. Biz 2024 yılında da hep beraber Kumluca’mızı kalkındırmaya devam edeceğiz. 2024 yılının hepimiz için başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.’’ dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI