Bugun...



Başkan Esen'den yeni yıl mesajı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2023 16:39

Başkan Esen'den yeni yıl mesajı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Esen mesajında şöyle dedi:

"Sevgili Hemşehrilerim,
Geride bıraktığımız yıl, ülkemiz için bir dizi zorluğa sahne oldu. Ancak bu zorluklar karşısında bir araya gelerek gösterdiğimiz dayanışma ve birlik ruhu, geleceğimiz adına umut verdi. Hep birlikte birçok zorluğun üstesinden gelmenin gücünü keşfettik.
Belediye olarak geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz projelerle ilçemizi daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir yer haline getirmek adına önemli adımlar attık. Yeni yılda da bu çizgiyi sürdürerek ilçemizi daha da geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin görüşleri, önerileri ve katılımı, bu süreçte bizim için son derece önemli.
Özellikle genç nesillerimizin eğitimine verdiğimiz önem, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi bir yarına hazırlanmalarını sağlamak amacıyla yoğun çaba sarf etmemizi gerektiriyor. Bu kapsamda eğitim projelerine yönelik çalışmalarımıza devam ederek, gençlerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkaracak destekleri sunmaya devam edeceğiz.
Yeni yılda daha kapsamlı, daha etkili ve daha katılımcı projelerle karşınıza çıkmayı hedefliyoruz. Bu süreçte sizlerin geri bildirimleri ve beklentileri, yol haritamızı belirlemede bize rehberlik edecek. Hep birlikte, daha güzel bir geleceği inşa etmek için el birliğiyle çalışacağımıza olan inancımızı yineliyoruz.
Bu vesileyle, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağımız güzel bir yıl olsun.
Yeni yılınız kutlu olsun!"







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI