Bugun...



Başkan Atmaca yeniden aday!

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Şube 15’inci Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri’nin 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirterek, tüm üyeleri genel kurul ve seçimlere davet etti.

facebook-paylas
Tarih: 20-01-2022 16:16

Başkan Atmaca yeniden aday!

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Şube 15’inci  Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri’nin 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirterek, tüm üyeleri genel kurul ve seçimlere davet etti.  
MMO Antalya Şubesi, 15’inci Dönem Başkanı ve Yönetim Kurulu’nu seçiyor. 3 binin üzerinde üyenin oy kullanacağı seçimlerde, 14’üncü Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca yeniden aday olurken, 5 Şubat 2022 Cumartesi günü genel kurul, 6 Şubat 2022 Pazar günü ise seçimler gerçekleştirilecek.
Mevcut Başkan Prof. Dr. İbrahim Atmaca, yeni dönemde yapmaya talip oldukları projeleri “Sürdürülebilir Yetkinlikler için Sürekli Gelişim” sloganıyla duyururken, ‘Bilgisayar destekli eğitimlerin kapsamını genişletmek, hibrit seminerler düzenlemek, sıfır enerjili bina farkındalığı oluşturmak, Karbonsuzlaştırma Çalıştayı düzenlemek, yetkilendirme kurslarını çeşitlendirmek’ için bir kez daha yetki istediklerini dile getirdi.
14’üncü Dönem’de yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Atmaca, en önemli adımları eğitimler konusunda attıklarının altını çizerek, “Öncelikle hizmete açtığımız Bilgisayar Destekli Eğitim Salonu ile sanayide çalışan meslektaşlarımızın tercih ettiği, üretimde katı modelleme ve analiz programı olan Solidworks, mekanik tesisat sektöründe çalışan meslektaşlarımızın kullanabileceği 3 boyutlu tasarım programı olan RevitMep ve daha çok Endüstri Mühendisi üyelerimizin ihtiyacı olan kurumsal kaynak planlama (ERP) programlarının eğitimlerini gerçekleştirebilecek, üyelerimizin bu alanlarda sertifika sahibi olmasını sağlayabilecek alt yapıyı oluşturduk” dedi.
Geçen iki yılda koronavirüs salgını ve pandemi süreci nedeniyle çalışmalarını ‘maske, sosyal mesafe ve hijyen’ kurallarına uygun bir şekilde yürüttüklerini, bu kapsamda da gerek üyelik işlemlerinde gerekse de eğitim, kurs ve seminerlerde çevrimiçi hizmet vermeye özen gösterdiklerini dile getiren Başkan Atmaca, ‘60’dan fazla çevrimiçi seminer ile 3 bin 500’den fazla meslektaşımıza mesleki konularda ücretsiz bilgilendirme hizmet sağladık. Hem mühendislere hem de teknik personellere yönelik 60’a yakın kurs açarak, 650’den fazla kişiye sertifikalandırma sağladık. Bu iki yıllık süreçte tüm dünyanın neredeyse tek gündemi haline gelen pandemi konusunda özellikle AVM, okul, hastane gibi toplu alanların mekanik havalandırması, toplu taşıma, havuzlar ve asansörlerin kullanımı noktasında kamuoyunu bilgilendirmeye çok büyük bir önem verdik. Yeni dönemde de üyelerimizin takdir etmesi halinde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederek, hem kamuoyuna hem de değerli meslektaşlarımıza olan sorumluluğumuz gereği gayretlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI