Bugun...



Başkan Alaca, "Her Birey Elini Taşı Altına Koyup DUR Desin"

Gelecek Partisi Mersin Siyasi Işler Başkanı Hakan Alaca, "Kadına, çocuğa, hayvana nefes alan canlıya saygı kalmadı. Lütfen artık buna dur denilsin"dedi.

facebook-paylas
Tarih: 23-01-2022 16:53

Başkan Alaca,

Gelecek Partisi Mersin Siyasi Işler Başkanı Hakan Alaca, "Kadına, çocuğa, hayvana nefes alan canlıya saygı kalmadı. Lütfen artık buna dur denilsin"dedi.

Hemşire Ömür Erez, aile sağlığı merkezinde Rahmi Uygun tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmisti. Olay sonrası açıklama yapan başkan Alaca, "Ömür Erez…Bu toplumda yaşayan bir kadındı. Dünyanın başına musallat olmuş pandemi illetinde canla başla çalışan bir sağlık çalışanıydı. Lakin adı şimdi; öldürülen kadın oldu"dedi.

"Koruyamadığımız ve şiddete kurban verdiğimiz bir başka kadın oldu!" Diyen başkan Alaca şöyle konuştu:
"Yine iki gün gündem olup unutulup gidecek mi diye düşünmeden edemiyor insan. O kadar çok unuttuk ki. Sahi bu kaçıncı?
Kıymetli dostlarım, hepimizin içinden geçtiği şu zor günlerde öyle şeyler duyuyor, öyle şeyler yaşıyoruz ki artık tarifi yok. İnsanlar arasında çığ gibi büyüyen nefret ve öfke ve bunları daha çok kamçılayan zorlu yaşam koşulları içinde bir de hukuk sistemindeki kemikleşmiş sorunların, caydırıcı olmayan cezaların sonuçlarını yaşıyoruz her gün, her an. Dün niceleri, bugün Ömür Erez hemşire ve yarın maalesef kim bilir kimler. Kadına, çocuğa, hayvana nefes alan canlıya saygı kalmadı. Lütfen artık buna dur denilsin . Söz konusu kadınlar olunca ölüm konuşulmasın artık. Onların kıymeti, erdemi, saygınlığı, başarıları konuşulsun, ön plana çıkarılsın. Bu konuda toplumda her bir birey elini taşın altına koyup artık DUR desin"







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI