Bugun...



Başkan adayları KONYSİAD’da buluştu

Konyaaltı Belediye Meclisinde üyeleri olan CHP, AK Parti ve İYİ Parti Belediye Başkan adayları Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KONYSİAD) konuğu oldu

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2024 17:12

Başkan adayları KONYSİAD’da buluştu

Konyaaltı Belediye Meclisinde üyeleri olan CHP, AK Parti ve İYİ Parti Belediye Başkan adayları Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KONYSİAD) konuğu oldu

Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) Konyaaltı Belediye Meclisinde üyeleri olan Başkan adaylarını konuk etti. Antalya’da Hotel Su’da gerçekleşen toplantıda Konyaaltı Belediye Başkan adayları projelerini ve hedeflerini anlattı. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP Konyaaltı Belediye başkan adayı Cem Kotan, Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Durali Kolpak ve İYİ Parti Konyaaltı Belediye Başkanı adayı Meryem Gökay Balkıç, iş insanlarının sorularını yanıtladı.

 


HAYIRLISI OLSUN
Toplantının açılış konuşmasını KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan yaptı. Konyaaltı’da aday sayısının fazla olmasının demokrasi adına zenginlik olduğun belirten İlhami Kaplan, “Konyaaltı bizim evimiz ve yuvamız. Tüm başkan adaylarımızın yolları açık olsun ve hepsine başarılar diliyorum. İlçemiz için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

 


BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Toplantının ilk konuşmasını CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan yaptı. İş insanlarıyla projelerini paylaşan Kotan ”Konyaaltı’nı hep birlikte yönetmek istiyoruz. Bu belki güzel bir slogan olabilir ama altının doldurulması gerekiyor. Bizler projelerimiz  ile bunun altını dolduracağız. Muhtarlarla birlikte 3 ayda bir toplanmak istiyoruz. Her muhtar kendi mahallesinin sorunlarını anlatacak 3 ay sonra bir araya geldiğimizde bu sorunlarının çözümünü konuşmak istiyoruz. Yine STK’lar ile alakalı belediye meclisimizde komisyonlar oluşturacağız” dedi.

 


BELEDİYEYE PERSONEL ALINMIŞ
Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Durali Kolpak, “Konyaaltı’nın sorunlarını bilmeyen ve halka inmeyen bir belediye başkanı var. Ben asla böyle bir belediye başkanı olmayacağız. Konyaaltı’nın iki yüzü var. Kırsalı ve geri kalmış bölgelerini  hizmetle buluşturacağız. Seçim öncesi Konyaaltı Belediyesi’nde 800 personel vardı, şimdi personel sayısı 2 bini geçmiş durumda. Bu kadar personel almanın bir anlamı yok. Öncelikle bu insanlara istihdam yaratacak alanlar yaratılması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

 


LİDERLER YETİŞTİRECEĞİZ
Son olarak iş insanlarına projelerini anlatan İYİ Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Meryem Gökay Balkıç, “Konyaaltı’da doğdum ve büyüdüm. Bu nedenle ilçemin sorunlarını çok iyi biliyorum. Hayata geçirilmesi mümkün olmayan projelerle işimiz olmadı. Hayata geçirebilir ve çözüm odaklı projeleri savunuyorum. Sorunlara çözüm üreten bir belediye olacağız. Lansmanda 30 proje hazırladım ama aslında çok daha fazlası var. Birlikte hareket ederek ve sağduyulu çalışarak belediyeyi yöneteceğiz. öğrencilerimiz için bir merkez oluşturacağız SİAD’lar ile birlikte lider öğrenci yetiştirme anlamında çalışmalar yapacağız” dedi.
Başkan adaylarına konuşmaları sonrası Mustafa Kemal Atatürk’ün imzalarından oluşan plaketi, KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, geçen dönem Başkanı Av. Bora Terzioğlu, Başkan Yardımcıları Hanefi Demir ve Cihan Taşkınla takdim etti.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI