Bugun...



Başkan Adayı Nefi Kara'ya baba ocağında muhteşem karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, baba ocağı olan Hatıplar Mahallesi’nde ki halk buluşmasında muhteşem bir coşkuyla karşılandı.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2024 17:52

Başkan Adayı Nefi Kara'ya baba ocağında muhteşem karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, baba ocağı olan Hatıplar Mahallesi’nde ki halk buluşmasında muhteşem bir coşkuyla karşılandı. Hatıplar Mahallesi’nde ki coşku dolu halk buluşmasına Niyazi Nefi Kara, eşi Hacer Ceyhan Kara, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı ve binlerce vatandaş katıldı. Hatıplar gençliği, Başkan Adayı Nefi Kara’yı mahalle girişinde ellerinde meşalelerle karşılayarak “Halkçı Başkan” sloganları attı. Davul, zurna, meşalei çiçek ve havai fişeklerle karşılanan Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, tüm gençleri tek tek selamlamayı da ihmal etmedi.

HALKA HİZMET HAK’KA HİZMETTİR
CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, yaşamını halkın mutluluğuna ve onlara hizmet etmeye adadığını belirterek Manavgat’ı ileri taşımanın boynunun borcu olduğunu söyledi. Başkan Adayı Kara, “Bu mahallede doğdum ve burada büyüdüm. Çocukluğum ve gençliğim Hatıplar’da geçti. Şu an içinde bulunduğumuz alanda çocukken top oynardık. Derelerinde gezerken çizmem su dolardı. Dedem parasız bir şekilde imamlık yapardı ben de müezzin olurdum. Baba ocağımın her bir köşesinde güzel hatıralarım var. Gençlerimiz, öyle güzel süslemiş ki mahallemizi adeta bir gelincik tarlası gibi. Bizler, kardeşlik, barış ve gönül köprüleri kurmak için yola çıktık. Bu mahallede doğdum, büyüdüm, doktor oldum ve milletvekili oldum. Şimdi de sizlerin desteğiyle Manavgat Belediye Başkanı olacağız. Bunlar kimin sayesinde biliyor musunuz? Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet sayesinde. Onları da sonsuz bir minnetle anıyorum. Evladınız oldum, kardeşiniz oldum, hekim oldum, milletvekili oldum ama bir şeyi hiç olamadım. O da insan ayırmak. Dili, dini ve mezhebi ne olursa olsun her gördüğümüz insandır dedik ve insana hizmet ettik. Gece yarısı arandığımda insanlar hep bir şeyler anlatmaya çalışır. Ben o anlattıklarını boşver derdin ne diye söylerim. Bizim derdimiz halkın derdini çözmek. Ben de bir insanım ve bir derdinize çare olabiliyorsam kendimi daha huzurlu hissediyorum derim o arayanlara. Sizleri mutlu edebilmek için çıktık bu yola. Manavgat, mutlu insanların yaşadığı bir kent olacak. Bu yüzden göreve talip olduk. Önümüzdeki süreçte Manavgat’ta yaşayan herkesin ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde emrinde olacağız. İnsanların kim olduğu, nerden geldiği ve nereli olduğu bizi hiç alakadar etmiyor. Bizler sadece onların mutluluğu ve refahı için hizmet edeceğiz. Allah’ın yarattığı en üstün varlık insandır. Halka hizmet, Hakka hizmettir” dedi.

1 NİSAN’DA GÖREVE KENT HALKI GELECEK
Başkan adayı Nefi Kara, Hatıplar Mahallesi’nde halka hitaben yaptığı konuşmada, kent halkının belediyecilik hizmetlerinde önemli derecede söz sahibi olacağını vurguladı. Başkan Adayı Nefi Kara, “Yönetim anlayışımızda temel prensiplerimiz olacak. Bunların birincisi “Halkçı Belediyecilik” diyoruz. Halka hizmet boynumuzun borcudur. İkincisi “Katılımcı Belediyecilik”. Yapacağımız hizmet ve projeleri sizlere de soracağız. Ben yaptım oldu anlayışı asla olmayacak. Demokratik olacağız ve herkesin fikrini alacağız. Eşit koşullarda tartışacağız, konuşacağız ve fikirlerimizi paylaşacağız. İnsanlarımıza adaletli bir hizmet sunacağız. Allah, bizi adaletinden asla ayırmasın. Çünkü bu toplum çok adaletsizlikler yaşıyor. Bizler de yaşadık. Kendi yurdumuzda sürgün görevi gibi memurluklar yaptık. Kendi toprağımızda bize görev yaptırmadılar. İstifa edip geldik. Özel sektörde işçi sıfatıyla çalıştık. Sizlerin iradesiyle hem Türkiye’nin hem de dünyanın gördüğü unutulmaz bir ön seçim yaşayarak oradan birinci çıktık ve Milletvekili olarak sizleri temsil ettik. Allah’a hamd olsun. Yurdun dört bir yanına koştuk. Nerde kavga varsa orada barış olsun diye koştuk. Barış için mücadele ettik. Bu halkın adaletli bir yönetime ihtiyacı var. Manavgat Belediyesi’ni yönettiğimiz sürece adaletten asla ayrılmayacağız. Şeffaf olacağız. Gizli saklımız olmayacak. Tüm ihaleleri vatandaşlarımız canlı canlı izleyebilecek. Kanun ve hukuk ne diyorsa o olacak Allah’ın bildiğini kuldan saklamayacağız. Gerçeklerden korkmayacağız. Her gün hesap verecek bir şekilde çalışma yapacağız. Özeleştiriye açık olacağız. Bizim çılgın projemiz 1 Nisan’da meclisi ve belediye başkanı halk olan bir Manavgat’ı inşa etmek olacak. Şükrü Başkanımız 15 yıl boyunca Manavgat’a çok büyük hizmetler etti ve değişim sürecini başlattı. Sayın başkanıma verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Birçok yerde belediye başkanlığı adaylığında değişim sıkıntısı yaşanırken kendisi bizim yanımızda aslanlar gibi dimdik duruyor. Türkiye’ye örnek olacak bir birlikteliğimiz var” dedi.

KARARI SİZ ALACAKSINIZ BİZ UYGULAYACAĞIZ
CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, halkın görüş ve kararlarının belediye meclisinde yürürlüğe gireceğinin de sözünü verdi. Kara, “Manavgat- Yönet diye bir projemiz var. Oğlum Ali dedi ki, “Baba Manavgat’ı halka birlikte yöneteceksin” ben de nasıl olacak dedim. Sistemini kuracaksın 15 yaş üzeri herkesin akıllı cep telefonlarına bir uygulama indireceksin dedi. O senin de hayal ettiğin halkın idaresi yönetime tamamen yansıyacak dedi. Bu uygulama ile sizler her zaman belediye meclisine ve belediye başkanına doğrudan mesaj gönderebileceksiniz. Örneğin Hatıplar’a yapılacak olan bir hizmet için görüş belirteceksiniz bizler de onu karara bağlayacağız. O yüzden “Biz biriz ve Birlikteyiz” diyoruz ve Manavgat’ı birlikte yöneteceğiz diyoruz. Demokratik, katılımcı, eşitlikçi, şeffaf, hesap verebilir, halkçı belediyecilik anlayışı 1 Nisan’dan itibaren güçlenerek devam edecek. Yörük çocuğu olarak sözüm söz. Değerli katılımlarımızdan ve bu çoşkuyu bizlere yaşattığınızdan dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Hatıplar Mahallesi’nin gençliği Başkan Adayı Nefi Kara’ya ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini hediye etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI