Bugun...



Başkan Adayı Nefi Kara'nın seçim ofisi açılışı mitinge dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara’nın Side Mahallesi’nde bulunan Seçim Ofisi’nin açılış töreni, coşkulu kalabalık nedeniyle adeta mitingine dönüştü

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 18:51

Başkan Adayı Nefi Kara'nın seçim ofisi açılışı mitinge dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara’nın Side Mahallesi’nde bulunan Seçim Ofisi’nin açılış töreni, coşkulu kalabalık nedeniyle adeta mitingine dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara’nın Side Mahallesi’nde bulunan Seçim Ofisi, büyük bir coşkuyla açıldı. Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği Seçim Ofisi açılışı, adeta mitinge dönüştü. Başkan Adayı Nefi Kara’nın 7’nci seçim ofisi olan Seçim Ofisi açılışına belediye meclis üyeleri, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetim kurulu üyeleri ile, CHP Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı, CHP Manavgat Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, Side Mahallesi Muhtarı Osman Tüter, yüzlerce vatandaşlar ve partililer de katıldı.

BAŞAR; “HALKIN DOKTORU” “HALKIN BAŞKANI” OLACAK
CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Niyazi Nefi Kara’nın Manavgat’a çok güzel hizmetlerde bulunacağını belirterek “Halkçı Belediyecilik" anlayışına vurgu yaptı. Başkan Başar, “Biliyorsunuz ki önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Şükrü Sözen başkanımızın 15 yıl boyunca Manavgat’ta gerçekten çok güzel hizmetleri oldu. Side’yi tekrar marka haline getirdi. Artık yeni bir döneme girdik ve adayımız Sayın Niyazi Nefi Kara. Kendisinin hem milletvekilliği hem de doktorluğu döneminde halkımıza çok faydası oldu. Her zaman size bir telefon kadar yakın oldu. Bu çalışmaları da “Halkın Doktoru” diye anılmasına neden oldu. Sizlerin desteğiyle de Manavgat’ımıza belediye başkanı olarak hizmet edecek. Her zaman sizlerle beraber ve bir olacak. “Halkın Doktoru” “Halkın Başkanı” olacak”. Ben, sizlerden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek için de destek istiyorum. Muhittin başkanımız ilçeler bazında en büyük 2’nci yatırımı Manavgat’a yaptı. Antalya’da Muhittin Başkan, Manavgat’ta da Nefi Kara Başkanımız göreve gelirse çok daha güzel işlere imza atacaklar” dedi.

MUTLU MANAVGAT’I BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ
Mutlu kentin mutlu insanlarla olacağını belirten CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, kent halkının gece gündüz demeden yanında olacağının sözünü verdi. Başkan Adayı Kara, “Önümüzdeki süreçte bu birlikteliğimiz artarak devam edecek. Side’nin kendi alanında bir marka değeri var. Burada Anadolu’dan bir rüzgar gibi esen Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhu var. Bugün 7’nci seçim ofisimizi açıyoruz. Bu kardeşliği ve birlikteliği tüm Manavgat’ta yaşatacağız. En büyük projemiz Manavgat’ta yaşayan insanların yüzünün daha çok gülmesi ve mutluluk içerisinde yaşaması olacak. Temel prensiplerimiz var.15 yıldan beridir olduğu gibi erişebilir bir Manavgat Belediyesi olmaya devam edeceğiz.  Bir kardeşiniz olarak sizlere en az yüreğiniz kadar yakın olacağım. “Halkçı Belediyecilik” ve “Katılımcı Belediyecilik” bizim boynumuzun borcu olacak. Bu mahallede bir projeye yapacaksak birlikte karar alacağız. Siz olmazsanız bu eserlerin bir anlamı olmaz. Side’de yaşayan insanlar Side ile ilgili karar verecek. Side kültürünü bütün dünyaya anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

KATILIMCI VE HESAP VEREBİLİR OLACAĞIZ
CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, Manavgat Belediyesi’nin çalışma anlayışının katılımcı ve demokratik yöntemlerle olacağını da vurguladı. Başkan Adayı Kara, “Demokratik olacağız. Sizlerin de en az bizler kadar sözü olacak. Sizlerin siyasi görüşü, kimliği ve dili bizi hiç ilgilendirmiyor. Ortak sevdamız olan Manavgat’tı birlikte yöneteceğiz. Herkes aynı değerde olacak. Adaletli olacağız. Şeffaf olacağız. Yaptığımız ve yapacağımız her hizmeti sizler bileceksiniz. Allah’ın bildiğini kuldan saklamayacağız. Manavgat Belediyesi gece gündüz demeden ne yapıyorsa anında haberiniz olacak. Her an size hesap verebilir şekilde görev yapacağız. Bizlere telkinde bulunmanızı da sağlayacağız. Özeleştiriye her zaman açık olacağız. “Ben Yaptım Oldu” anlayışını asla kabul etmiyoruz. Çılgın projemiz mutluluk olacak. “Manavgat’ı Yönet” projemizi hayata geçireceğiz.  15 yaş üstü herkesin akıllı cep telefonlarında yer alacak uygulama ile birlikte Manavgat’ta yapılacak olan bütün çalışmalarda bilgi, fikir ve söz sahibi olacaksınız. Taleplerinizi de oradan iletebileceksiniz. Projeyi birlikte yapacağız. Stklar, mimarlar ve halkımızla birlikte kentimizi ileri taşıyacağız. Bu kentin her bir vatandaşı doğal meclis üyesi ve belediye başkanı olacak. Sözüm Söz” dedi.

SOSYAL PROJELER ÖNCELİĞİMİZ OLACAK
CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, insan hayatına olumlu dokunuş yapan sosyal ve ekonomik projelerini hızlıca hayata geçireceklerini dile getirdi. Kara, “Sosyal konut projelerimiz var. Ekonomik olarak insanlarımız sıkıntı yaşıyor ve gerçekten zor durumda.  2+1 ve 1+1 gibi konutları insanlarımız için yapacağız.  Bunlar bizim acil ihtiyaçlarımız. Bunları hayata geçirmediğimiz takdirde insanlarımız 6 ay Manavgat’ta 6 ay başka şehirlerde yaşamak durumunda kalmaya devam edecek. Turizm sektörünün canlı kalması için bu projemizi çok önemsiyoruz. Çünkü mutlu insan, evi ve işi olan insandır. Gençlerimiz için “Kariyer Ofisi” projemizi hayata geçireceğiz. Ne iş olursa yaparım diyen gençler değil, kendi mesleğinde donanımlı ve bilgi gençleri geleceğe hazırlayacağız. Herkes kendi meslek dalında kendini yetiştirecek ve kalifiye personel açığı kapanacak. Önümüzdeki süreçte tarımla ve hayvancılıkla ilgili de ciddi projelerimiz var. Sağlıkla ilgili insanların kolayca erişebileceği birçok projemiz var. Şükrü Başkanımız 6 tane kreşi hayata geçirdi. Bizde kreş açacağız ve sayısını arttıracağız. 5 yıl içerisinde 10 tane kreş açacağız. Her çocuğumuz kültür ve sanat alanında kendilerini geliştirecek. Manavgat’tan dünya çapında sporcular yetişecek. Bu kente hizmet eden ve çivi çakan tüm belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Her gün halkımızla bir araya geliyoruz, onları dinliyoruz ve neler yapacağımızı anlatıyoruz. Ne mutlu ki bize, halkımız bizi bağrına bastı. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Antalya’da Muhittin Böcek başkanımızla birlikte Manavgat’ımıza birlikte hizmet edeceğiz. “Biz Biriz ve Birlikteyiz” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI