Bugun...



Başkan Adayı Nefi Kara esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, kent merkezi ve kırsal mahallelerde başlattığı halk buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2024 17:25

Başkan Adayı Nefi Kara esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, kent merkezi ve kırsal mahallelerde başlattığı halk buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Başkan Adayı Nefi Kara, her sabah erken saatlerde başlattığı çalışma programı kapsamında, Manavgat halkıyla bir araya gelerek, kentin geleceği ile ilgili yapacağı hizmetleri anlatıyor. Gece gündüz demeden saat mefhumu gözetilmeden yapılan çalışmalarda “Halkın Doktoru” Nefi Kara’ya, eşi Hacer Kara, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Seçim Komitesi üyeleri, gençler ve kadınlar da eşlik ediyor. Başkan Adayı Nefi Kara, son olarak Mithatpaşa, Orhangazi, Antalya, Kordon Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

 

 

CHP’Lİ KARA ; “HEM ESNAF HEM VATANDAŞ DERTLİ”
Halk buluşmaları ve ziyaretlerinde son derece sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbetler etti. Esnaflar ve vatandaşlar, ekonomik zorluklarla boğuştuklarını ve gününü geçirmekte oldukça zorlandıklarını dile getirdi. Sosyal Belediyecilik anlayışının 31 Mart’tan sonra kaldığı yerden devam edeceğini belirten CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, kent halkının sosyal ve ekonomik hayatına katkı yapacak projeleri hayata geçireceğini söyledi.

 

 

Başkan Adayı Kara, “Halk buluşmalarımız oldukça iyi geçiyor. Bizleri büyük bir samimiyetle karşılayan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız maalesef gününü geçirmekte zorlanıyor. Bu ekonomik koşullara dayanmak hiçte kolay değil. Bizler de halkımıza, göreve gelmemiz durumunda yapacağımız ekonomik ve sosyal projeleri anlatmaya devam ediyoruz. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Yapacağımız hizmetlerle kentimizi ileri taşıyacağız. Biz biriz ve birlikteyiz” dedi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI