Bugun...



"Bana Beni Anlat" filminin basın gösterimi gerçekleşti

15 Mart’ta vizyona girecek olan “Bana Beni Anlat” filminin basın gösterisi gerçekleşti. Film öncesi oyuncular basın mensuplarının sorularını cevapladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2024 22:45


15 Mart’ta vizyona girecek olan “Bana Beni Anlat” filminin basın gösterisi gerçekleşti. Film öncesi oyuncular basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan cami imamı sahnesi ile güldüren Cem Belevi “ Bana Beni Anlat” filminde canlandırdığı demans hastası Çınar karakterini anlattı. Belevi “ bir gün gören bir körü oynarken ertesi gün itfayeci oldum. Bir gün cami imamını canlandırdım ertesi gün falcı oldum çok eğlenceli bir set geçirdik” dedi.

ASTROLOJİYE ÇOK MERAKLIYIM

Bir sahnede fal bakan bir karakteri canlandıran Cem Belevi, gerçek hayatında bilimsel bir temeli olduğu için astrolojiye faldan daha çok inandığını söyledi. Belevi “ bazen geçirdiğim haftayla sosyal medyada burcumun haftalık yorumlarını kıyaslıyorum birebir yaşadığım şeyleri yazıyorlar. Astrolojiye inanıyorum.” Dedi. Rol arkadaşı Hande Arısoy ise “Cem’in senaryolarının kenarlarında 777 yazdığını gördüm” diyerek Cem Belevi’nin sadece astroloji değil enerjiyle de ilgili olduğunu belirtti.

CEMAL HÜNAL BASIN GÖSTERİMİNE KATILMADI

Konuk oyuncu olarak rol aldığı “ Bana Beni Anlat” filminin basın gösterimine katılamayan Cemal Hünal için Cem Belevi “ şuan sette olduğunu biliyorum. Çekim takvimini ayarlayamadığı için bu akşam katılamadı aramızda hiçbir problem yok dedi.” 

Filmde Cem Belevi ile başrolleri paylaşan Hande Arısoy “bugünü çok bekledik. Set arkasında çok eğlenceli zamanlar geçirdik. Şimdi filmimizi vizyona soktuğumuz için çok mutluyuz.” Dedi.

Oyuncu kadrosunda bulunan Eren Peköz ise sette eğlenceli olduğu kadar stresli zamanlar da yaşadıklarını belirterek “ bir yamaç paraşütü sahnemiz vardı. Sahne öncesi ya paraşüt açılmazsa diye gerilmiştim. Hakikaten de paraşütün bir kısmı açılmadı. Kazasız belasız sahneyi tamamladık ama oldukça gerildik” dedi. 

BU ARA CEM BELEVİ HER YERDE

Geçen yıl Ekim ayında çekimleri tamamlanan Bana Beni Anlat” filmini yeni vizyona sokabildiklerini belirten Cem Belevi “bu filmi tamamlayalı bir buçuk yıl oldu. Vizyon tarihi diğer projelerim ve yeni albümle aynı döneme denk gelince hepsi çok peş peşe oldu. Oyunculuğu da şarkıcılığı da çok seviyorum. Bu kadar iyi oyuncu arasında ahkam kesmek istemiyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yeni albümüme çok güveniyorum. Tamamen ters köşe bir albüm geliyor. Yepyeni bir imaj ve farklı bir sound olacak” dedi.  

Yapımcılığını MSM Yapım olarak Mehmet Ali Şan’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise aynı zamanda filmin senaryosunu yazan Fuat Yılmaz’ın oturduğu “Bana Beni Anlat”filminin başrollerini Cem Belevi ve Hande Arısoy paylaşırken filmin oyuncu kadrosunda ise Eren Pekgöz, Kahraman Sivri, Serkan Kuru, Gülnihal Demir, Açelya Elmas, Rukiye Bektaş ve Dilan Dimil bulunuyor. Bana Beni Anlat filmi 15 Mart’ta vizyona giriyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Magazin Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI