Bugun...



Balcı’dan İbradı Belediye Başkanlığı Aday Adaylık Açıklaması

İyi Parti üyeliğinden istifa edip Cumhuriyet Halk Partisine geçen Özcan Balcı’nın rozetini İlçe Başkanı Selim Özaltın taktı.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 17:21

Balcı’dan İbradı Belediye Başkanlığı Aday Adaylık Açıklaması

İyi Parti üyeliğinden istifa edip Cumhuriyet Halk Partisine geçen Özcan Balcı’nın rozetini İlçe Başkanı Selim Özaltın taktı.


Akabinde İbradı Belediye Başkanlığı için Özcan Balcı Cumhuriyet Halk Partisi İbradı İlçe Başkanlığına Aday Adaylık açıklamasını ve başvurusunu yaptı İbradıların yoğun ilgi gösterdiği açıklamada Balcı şu ifadelere yer verdi;

 “Cumhuriyet Halk Partimizin kıymetli üyeleri, sevgili dostlarım, değerli Hemşehrilerim,
Uzun yıllardır güzel ilçemizde, yerel yönetim konularında pek çok sorumluluklar üstlenerek, bölgemiz refahı ve faydası için çalışmaktayım.

Bu çalış mallarımı sizlerle birlikte ortak akıl ve iş birliği ile planlayarak, İbradı'mızın daha iyi bir geleceği hak ettiği düşüncesiyle daha da ileri taşımaya talibim, bu niyetle çıktığım yolda İbradı Belediye Başkanı aday adaylığımı bugün sizlerin huzurunda açıklıyorum.

Partimizin ve Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda, bölgemiz yararına oluşturduğumuz ve ilçemizi yüceltecek projelerimizle Yerel yönetim tecrübemle şeffaf ve adaletli bir şekilde çalışacağıma sizlerin önünde söz veriyorum.

Bugün burada sadece adaylık açıklaması için değil örgütümüzle birlikte Partimizin kazanması için seçim startını verdiğimizi de duyurmak istiyorum.

Örgütümüz ile birlikte İbradı’mızın her köşesini kucaklayacak, herkesin sesine kulak verecek, kapı kapı gezerek projelerimizi anlatıp bütün kalpleri kazanacağız ve size söz veriyorum.

SEÇİMİ DE ALLAHIN İZNİYLE KAZANAĞIZ.

Bu yolda benimle beraber olacak, katkı sunacak her bir İbradı’lı hemşerimi yanımda görmekten büyük mutluluk duyacağım.

İbradı’mızın öz evladı olarak başta örgümüz ve siz değerli hemşerilerimin desteği ile; Güzeller Güzeli İbradı’mızı kendine has dokusu, vatanını milletini seven, hiçbir zaman ilçesinden kopmayan, tarihiyle gurur duyan siz değerli hemşerilerimle birlikte taşına toprağına aşk ile bağlı olduğum ilçemizi Türkiye’ye örnek bir ilçe yapmak daha güzel yarınlara taşımak için var gücümle çalışacağım.

AŞK İLE ÇIKTIGIMIZ BU YOLDA BIZ KAZANACAGIZ IBRADI KAZANACAK” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI