Bugun...



Bahar geldi, Antalya rengarenk oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanını baharın müjdecisi olan lale ve rengarenk çiçeklerle süsledi. Büyükşehir Belediyesi’nin kendi ürettiği laleler ve bahar çiçekleri kentte renk cümbüşü oluşturuyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-04-2022 15:33

Bahar geldi, Antalya rengarenk oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanını baharın müjdecisi olan lale ve rengarenk çiçeklerle süsledi. Büyükşehir Belediyesi’nin kendi ürettiği laleler ve bahar çiçekleri kentte renk cümbüşü oluşturuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin üretimi teşvik için İbradı’da oluşturduğu üretim sahasından elde ettiği laleler kenti süslüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kentin dört bir tarafına Aralık ayında diktiği lale soğanları baharın gelmesi ve havaların da ısınmasıyla birlikte çiçek açtı. Baharın müjdecisi laleler renk cümbüşü içinde kentte görsel şölen yaşatıyor. Mevsim çiçeklerinin, ortaya koyduğu görsellik vatandaşların da ilgi odağı haline geldi.
Antalyaspor Kavşağı, Cumhuriyet Meydanı, Burhanettin Onat Bulvarı, Mevlana Kavşağı ve Işıklar Caddesi başta olmak üzere park ve orta refüjler muhteşem bir güzelliğe kavuştu. Baharla birlikte menekşe, bellis, aslanağazı, lahana ve laleler kenti gelin gibi süsledi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait sera ve fidanlıklarda yetiştirilen rengarenk çiçekler, estetik peyzaj projeleriyle görsel bir güzellik sunuyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI