Bugun...



Ayşe Tolga'dan yepyeni bir hediye:” Manifest Günlüğü”

Manifest Günlüğü, niyet tabloları, olumlamalar, şükran, fikir, niyet günlüğü, bilinçaltı derin kazıma çalışmaları, çapalama çalışmaları gibi güçlü teknikleri içeriyor ve aynı zamanda 'Ne İstersen Değil, Neysen Onu Çekersin' adlı kitabı destekliyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2023 14:48

Ayşe Tolga'dan yepyeni bir hediye:” Manifest Günlüğü”

Manifest Günlüğü, niyet tabloları, olumlamalar, şükran, fikir, niyet günlüğü, bilinçaltı derin kazıma çalışmaları, çapalama çalışmaları gibi güçlü teknikleri içeriyor ve aynı zamanda  'Ne İstersen Değil, Neysen Onu Çekersin' adlı kitabı destekliyor.

 

2001'den beri eyleme dayalı tezahür yöntemini hayatında uygulayan Ayşe Tolga, kendi kişisel yolculuğunda kullandığı tüm teknik ve sistemleriyle tasarladığı 'Manifest Günlüğü'nü sizinle paylaşıyor.

 

2024 Senesi'nde tüm hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak, niyet ettiğiniz her şeyi yaşamanızı sağlamak için hazırlanan 'Manifest Günlüğü', harika bir Yeni Yıl Hediyesi olarak size ve sevdiklerinize muhteşem açılımlar getirecek.

 

 

Arka Kapak Yazısı:

 

Hayatının geri kalanını zengin, doyumlu, başarılı, mutlu ve anlamlı bir şekilde yaşamak senin elinde. Zengin olarak yaşamayı, hakiki aşkı, her türlü başarıyı hayatına dahil etmeye karar verecek olan sensin.

Bu günlük, Kuantum Tezahür Alanı’nda gerçekleşmesine niyet ettiğin ne varsa, sana bunu sağlamayı garanti eder, düzenli olarak uygulaman şartıyla.

Ayşe Tolga

Kuantum Tezahür Ustalığı Koçu

 

Eser Adı: Manifest Günlüğü

Yazar Adı: Ayşe Tolga

Türü: Kişisel Gelişim

Fiyatı: 400 TL

Sayfa Sayısı: 376







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Kitap Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI