Bugun...



Atay Uslu0 Kumluca Yapraklı Mendireği hayırlı olsun

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca ilçesinde yapımı tamamlanan Mavikent Yapraklı Deresi Mendireğinde incelemelerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 23-09-2022 16:57

Atay Uslu0 Kumluca Yapraklı Mendireği hayırlı olsun

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca ilçesinde yapımı tamamlanan Mavikent Yapraklı Deresi Mendireğinde incelemelerde bulundu.
 
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca ilçesi Mavikent mahallesinde taşkınları önlemek amacıyla yapımı tamamlanan Yapraklı Deresi Mendireğinde incelemelerde bulunarak Müteahhit firma ve DSİ yetkililerinden bilgi aldı.
 
YAPRAKLI DERESİ MENDİREĞİ TAŞKINLARI ÖNLEYECEK
Kış aylarında taşkınlara neden olan Yapraklı deresiyle ilgili taşkın önleme için yapılan mendirek inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu; “Yapraklı deresi mendireği yapımında artık sona geldik. Mendirek hem deredeki taşkınları önleyecek hem de amatör balıkçılarımız için bir yanaşma yeri olacak.  Bugünün rakamlarıyla yaklaşık 14 milyon kiralık bir yatırım.  Ak Parti siyaseti eser siyasetidir, hizmet siyasetidir. Projeye destekleri için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişçi'ye, milletvekillerimize, DSİ Genel Müdürümüze, DSİ Bölge Müdürümüze ve ekiplerine teşekkürlerimizi sunarız. Gerek Göksu gerek Gavur Deresi ağızlarına da su baskılarını önlemek amaçlı kıyı yapılarının planlanması, projelendirilmesi çalışmalarına devam ediyoruz.  DSİ ve Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığımız teknik ekipleri çalışmalara devam ediyor.  Ayrıca DSİ dere yataklarının temizliği konusunda da çalışmalarına devam ediyor. “   
 
Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Ulaştırma Bölge Müdürü Serhan Özkanlı, AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, DSİ Ekipleri ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI