Bugun...



Atay Uslu: Spor yapmayan kalmasın

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Atay Uslu her alanda olduğu gibi spor alanında da yatırımlara devam ettiklerini ifade ederek bazı spor tesislerin açılışına katıldı. Finike’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Yüzme Havuzu, Işıklandırmalı Halı Saha hizmete girdi.

facebook-paylas
Tarih: 27-08-2021 13:31

Atay Uslu: Spor yapmayan kalmasın

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Atay Uslu her alanda olduğu gibi spor alanında da yatırımlara devam ettiklerini ifade ederek bazı spor tesislerin açılışına katıldı.  Finike’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Yüzme Havuzu, Işıklandırmalı Halı Saha hizmete girdi.

YÜZME HAVUZU HAYIRLI OLSUN

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu tarafından  başlatılan ’Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında yapılan yüzme havuzu faaliyet girdi. Açılışa AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike Kaymakamı Zafer Sağ, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve diğer protokol üyeleri katıldı. 

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu açılışta şu açıklamaları yaptı: “Yüzme Bilmeyen kalmasın. Spor yapmayan kalmasın.  Hem Gençlerimizin  sanal alemdeki bağımlılıklardan uzak durması için hem sağlık hemde sportif  anlamda kendini geliştirmesi için spor yatırımlarımız devam ediyor.

 

HALI SAHADAN HEM OKUL ÖĞRENCİLERİ HEM MAHALLE FAYDALANACAK

Bugün hem yüzme havuzunu hem de  Finike Eroğlu Nuri Lisesi Bahçesine Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan halı saha açılışını yapıyoruz.  Tesislerin inşaası  kadar tesislerden her vatandaşımızın faydalanması için sürekli açık tutulması için de  Spor Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun bir çalışma içinde.
Bu tesislerden 7’den 70’e herkes faydalanıyor. Milletimize hizmet yolunda Eser siyaseti ile yola devam ediyoruz. Bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Antalya Ak Parti İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, İl spor müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.

 

PROTOKOL ÜYELERİNDEN KIRAN KIRANA MAÇ

Finike Eroğlu Nuri Lisesi Bahçesine yapılan halı sahada protokol üyeleri ve gençler arasında açılış maçı gerçekleşti. Kıran kırana mücadelenin olduğu maç gol düellosuna sahne oldu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNİKE Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI