Bugun...



Atay Uslu, Kumluca Hastanesi Ek Bina inşaatını inceledi

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Devlet Hastanesi ek bina inşaatını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2021 19:10

Atay Uslu, Kumluca Hastanesi Ek Bina inşaatını inceledi

AK Parti Antalya Milletvekili  Atay Uslu, Kumluca Devlet Hastanesi ek bina inşaatını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca Devlet Hastanesi başhekimi olarak atanan Dr.Fatih Aladağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, inşatı devam eden ek bina çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında başhekimden bilgi aldı, salgın sürecinin kahramanları sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

 

KUMLUCA HASTANEMİZİN HEM ALANINI HEM HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRIYORUZ.

Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Devlet Hastanesi 50 Yataklı Ek Bina İnşaatının  tekrar ihalesinin yapıldığını ve Yaklaşık 50 milyon lira  bedel ile ek binanın  inşaat süreci başladığını, 2022’de tamamlanacağını  anlatarak şu bilgileri verdi:  “Kumluca Devlet Hastanemizin Ek Binasının inşaatı hızla devam ediyor.  Çalışmaları ilk günden itibaren yakinen takip ediyoruz, bugün de inşaatı yerinde inceledik. Kumluca Hastanemizin binasını  büyütüyoruz, hizmet kalitesini güçlendiriyoruz.
Ek bina içerisinde
⁃ Yataklı servisler,
⁃ Acil Servis,
⁃ Ameliyathaneler,
⁃ Yoğun Bakımlar,
⁃ Yeni doğan yoğun bakım,
⁃ Endoskopi Ünitesi,
⁃ Doğum odaları,
⁃ Transfüzyon Merkezi, Radyoloji üniteleri, Sterilizasyon Ünitesi
⁃ Konferans salonu bulunacak.
Ayrıca hastane bahçesinde 150 araçlık katlı otopark yer alacak.

 

 

5 YILDIZLI KUMLUCA HASTANESİ

Ek bina ile birlikte Kumluca hastanemizin  yatak kapasitesi 150 yatağa çıkacak olup mevcut hastanede bulunmayan yeni doğan,  yoğun bakım ve ikinci seviye yoğun bakım üniteleri aktif olarak hizmet verecektir. Ek bina yapılmasıyla 2 kat artarak hastane kapalı alanı 10 bin m2 den 30 bin m2 ye ulaşacaktır. Mevcut hastane de ek binanın yapılması sonrası  modernize edilerek Kumluca Hastane kompleksimiz modern ve 5 yıldızlı hale gelecek.

SALGIN SÜRECİNİ ÇOK BÜYÜK BAŞARI İLE YÖNETEN TÜRKİYE

Milletimizin, hemşerilerimizin her daim emrindeyiz. Siyasetimiz eser siyaseti, hizmet siyaseti. Milletimizin bize yüklediği görevin idraki ve sorumluluğu ile, her işin başı sağlık diyerek Sağlık alanındaki hizmet kalitemizi de, sağlık tesisi kapasitelerimizi de arttırıyoruz. Geçmiş günlerde Bin yataklı Antalya şehir hastanesinin ihalesi tamamlandı.Salgın sürecinde hükümetimizin yaptığı sağlık yatırımlarının, sağlık hizmeti kalitemizin, şehir hastaneleri yatırımlarımızın  faydasını gördük. Dünyanın en başarılı salgın yönetimini Ülkemiz gösterdi. Bu süreçteki fedakarlık ve başarı için Sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

HER İŞİN BAŞI SAĞLIK
Hem salgın sürecinde ortaya konan başarı için, hem Antalya yatırımları hem de bu gün incelediğimiz Kumlucamızın Devlet Hastanesinin yenilenmesi sürecinde bize verdiği desteklerden dolayı Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, milletvekillerimize ve  İl başkanımıza desteklerinden dolayı bölgenin bir evladı olarak teşekkürlerimizi sunarım.”

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun inceleme ve ziyaretlerine  AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Gençlik Kolları Başkanı Celil Tuncer , teşkilat üyeleri ve belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler. 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI