Bugun...



Atay Uslu fideleri toprak ile buluşturdu

Örtü altında kış üretimi için fidanlar toprakla buluşmaya başladı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca ilçesinde üreticileri ziyaret ederek, onlarla birlikte biber fidesi dikimi yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 20-09-2022 16:27

Atay Uslu fideleri toprak ile buluşturdu

Örtü altında kış üretimi için fidanlar toprakla buluşmaya başladı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca ilçesinde üreticileri ziyaret ederek, onlarla birlikte biber fidesi dikimi yaptı.
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi'nde sera üreticilerini ziyaret ederek onlarla birlikte fide dikimi yaptı, fidanlara can suyu verdi.


DOĞAL ÜRETİME DEVAM
Antalya Milletvekili Atay Uslu şu bilgileri verdi: "Ben çiftçi çocuğuyum. Antalya’mızda, Batı Antalya’da doğdum, doydum ve büyüdüm. Çiftçi Ailesi olarak serada yıllardır fideleri toprakla buluşturuyoruz. Bugün Kumluca’da dikim yapan çiftçimizle sohbet ettik, kolaylıklar diledik, bir dikim klasiği olan lokum kıstırmacı yedik. Lokum ve bisküvi ritüelini bölgemizde çiftçilik yapanlar bilir. Çiftçilerimize birlikte dikim yaptık, fidelerin ilk can suyunu verdik. Bölgemizde faydalı böcekler, akıllı arılarla bilinçli çiftçilerimizle doğal ve organik üretim yapılmaktadır. Bugün bir kez daha çiftçimizin doğal üretime olan bağlılığını ve emeğinin büyüklüğünü görmekten öte adeta hissettik ve yaşadık. Çiftçilerimize teşekkür ediyoruz. Üreticilerimiz adeta bir bebek gibi fidelere bakıyor. Toprakla buluşturuyor. Üretiyor, hepimizi besliyor.


HER DAİM ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ
Biz de üretime destek vermeye devam edeceğiz, pazarın büyümesi için hükümet olarak desteklerimiz devam edecek, çiftçimizin emeğinin karşılığını almaya devam etmesi için çaba harcamaya devam edeceğiz.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başta Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişçi olmak üzere Hükümetimiz Çiftçimizin her daim yanındadır. Çiftçi dostu Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize teşekkür ederiz.  Bugün Avrupa’nın en büyük,  dünyanın da en büyük ilk 10 tarım ekonominden biri olduk.  Bu vesile ile çiftçimize bol kazançlı bereketli bir sezon diliyoruz" dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI