Bugun...



Atay Uslu: Elmalı'da gerçek belediyecilik zamanı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı ilçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunarak AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve Elmalı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe için destek istedi.

facebook-paylas
Tarih: 10-03-2024 17:39

Atay Uslu: Elmalı'da gerçek belediyecilik zamanı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı ilçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunarak AK Parti  Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve Elmalı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe için destek istedi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı ilçesinde Geçmen, Küçük ve Büyük Söğle mahallelerinde vatandaşlar ile, Merkezde esnaflar ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve Elmalı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe için destek istedi.

ANTALYA’NIN ALTIN ÇAĞI HAKAN TÜTÜNCÜ İLE BAŞLIYOR

Antalya Milletvekili Atay Uslu mahalle programlarında Geçmen, Küçük ve Büyük Söğle mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.  Buralarda yaptığı konuşmada “31 Mart seçimlerinde Elmalı’da ve Antalya Büyükşehir’de yaşanan 5 yıllık fetret dönemini kapatacağız. Antalya ve Elmalımıza yeniden hizmet belediyeciliği ile, gerçek belediyecilik ile buluşturacağız. Uğradığımız her mahalledeki muhteşem coşku, heyecan ve destek bize 31 Mart zaferinin müjdesini veriyor.  Yeniden Elmalı, Yeniden Antalya için projelerimizle, Başkanlarımızla sevdamızla, hazırız; görüyoruz ki Hemşerilerimiz de kararlı..

ELMALI’NIN ALTIN ÇAĞI ALİ GÖKÇE İLE BAŞLIYOR

Ali Gökçe başkanımız genç, vizyoner, dinamik, çalışkan ve Elmalı’ya aşık bir  arkadaşımız. Ali Başkan ile  Elmalı’da gerçek belediyecilik dönemi başlayacak.  Hakan Tütüncü bir belediyecilik ustası.  Kepez’deki hizmet anlayışı ile 19 ilçemiz ve Antalyamız bir yıldız gibi parlayacak. En güzel hizmetleri, eserleri ve projeleri Elmalı’da, Ali Gökçe başkanımızla ve Antalya’mızda Hakan Tütüncü başkanımız ile birlikte hayata geçireceğiz. 31 Mart’da Milletimizin desteği ile Elmalımız’ın, Antalyamız’ın Altın Çağı başlayacak.”

Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya Elmalı programlarında AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Yunus Emre Coşkun, MHP Elmalı ilçe başkanı Hasan Sert, Belediye Meclis Üyesi adayları, AK Parti ve MHP teşkilat üyeleri eşlik etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ELMALI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI