Bugun...



Atay Uslu Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2021 17:28

Atay Uslu Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili mesaj yayınladı. Milletvekili  Atay Uslu'nun mesajı şu şekilde:
"Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından biridir.

Gazeteciler zor şartlarda, dünyanın farklı bölgelerinde, çatışma ortamlarında can güvenliklerini riske atarak kamusal bir görev yerine getirmektedir. Toplumun gözü kulağı, sesi olan; vatandaşlarımızın haber alma hakları adına fedakârlık içerisinde çalışan basın mensuplarımız aynı zamanda demokrasimizin ve ifade hürriyetinin vazgeçilmez bir unsurudur.
Bizleri bilgilendiren, İnsanlık, Medeniyetimiz ve Ülkemiz için çalışan basın mensuplarımıza, gazetecilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine güzellikler, başarılar diliyorum."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI