Bugun...



Atay Uslu Demre'de, Elmalı'da, Finike'de...

Batı Antalya’da ilçe ilçe ziyaretlere devam ediyor. Meclis ara verdi Atay Uslu Antalya’ya koştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-08-2023 17:10:29 Tarih: 04-08-2023 16:29

Atay Uslu Demre'de, Elmalı'da, Finike'de...

Batı Antalya’da ilçe ilçe ziyaretlere devam ediyor. Meclis ara verdi Atay Uslu Antalya’ya koştu.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu aynı günde Finike, Demre ve Elmalı ilçelerinde vatandaşlar ve AK Parti ilçe teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek ilçelerin talep ve sorunlarını dinleyerek çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike ilçesinde vatandaşları ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi. Ardından Demre İlçesinde İlçe yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar ile bir araya geldi. İlçe sorunları konusunda istişarelerde bulundu, atılması gereken adımlar noktasında ilgili kurum müdürleri ile görüşerek talep ve sorunların çözümleri konusunda adımlar atılmasını sağladı. Atay Uslu’nun en son olarak Elmalı ilçesine geçerek AK Parti İlçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.

AK PARTİ HER ZAMAN SAHADADIR

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu toplantılarda şunları ifade etti: “AK Parti olarak her zaman sahada olduk ve olmaya devam edeceğiz. Hem dertleri çözmek hem proje ve yatırımları takip etmek hem de yerel seçimler için nabzı yoklamak için sahadayız. Vatandaşlarınız muhalefet belediyelerinin beceriksizliklerini anlatıyor. Basit hizmetleri bile yapma yeteneği olmayan muhalefet partilerin yönetimlerinden kurtulmak için, yerel değişimler için yerel seçimleri beklediklerini ifade ediyorlar. Antalya’da Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde hem ilçeler hem büyükşehir açısından muazzam bir başarı yakalayacağız” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI