Bugun...



Atay Uslu: Bizim siyasetimiz eser siyaseti

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Hükümet Konağı, Emniyet Müdürlüğü, Kültür Merkezi ve Sıfır Atık merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu, Kaş Belediyesi tarafından açılan kreş’te çocuklarla buluştu.

facebook-paylas
Tarih: 10-08-2023 15:08

Atay Uslu: Bizim siyasetimiz eser siyaseti

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Hükümet Konağı, Emniyet Müdürlüğü, Kültür Merkezi ve Sıfır Atık merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu, Kaş Belediyesi tarafından açılan kreş’te çocuklarla buluştu.

 
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin ve teşkilat üyelerini ile birlikte Hükümet Konağı, Emniyet Müdürlüğü Binaları, Kültür Merkezi ve Sıfır Atık Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 
 
KAŞ'A YAKIŞAN BİR HÜKÜMET KONAĞI VE EMNİYET BİNASI KAZANDIRIYORUZ
 
Antalya Milletvekili Atay Uslu hükümet konağı ve emniyet müdürlüğü inşaatını incelemenin ardından yaptığı açıklamada; Kaş ilçemiz en önemli ihtiyaçlarından olan hükümet konağı ve emniyet müdürlüğü binasına kavuşuyor. İlçemizin dokusuna uygun mimariyle inşa edilen hizmet binamız ilçemize hayırlı olsun”. 
 
KAŞ’TA HİZMET BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ 
 
Antalya Milletvekili Atay Uslu yapımına devam edilen Kaş Kültür Merkezi inşaatı sonrası yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Mutlu Ulutaş  Başkanımız Kaş’ın ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyor, Kaş’a birçok alanda eser kazandırdı hizmet üretiyor. 
 
İşte yapımı devam eden sergi salonu, kütüphanesi, konferans salonu ile Kültür Merkezi. Kısa süre içinde hazır olacak bu güzel eser için ve örnek belediyecilik hizmetleri için Kaş Belediye Başkanımız Mutlu Ulutaş’ı kutlarız, destekleri için Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ederiz. İşte eser siyaseti, hizmet belediyeciliği…
 
KAŞ’TA ESER SİYASETİ
 
Kaş Belediyesi kreşi muhteşem olmuş. Kaş Belediyesi Sıfır Atık Tesisinde sona yaklaşıldı. Kaş Süleyman Çavuş ve Kalkan Lami Bey camii Resterasyonu tamamlandı. Kaş ve Kalkan’da sokak sağlıklaştırma çalışmaları yapıldı. Xanthos’dan Patara’ya bisiklet yolu yapıldı. Patara Antik kentinde tiyatro ayağa kalktı, 2000 yıllık Deniz Feneri yeniden yükseliyor, Sultan Abdülhamit Han Telgraf müzesinde çalışmalar devam ediyor, Kınık millet bahçesi’nde sona gelindi, köy konakları restero ediliyor, Gömbe’de, Kınık’ta modern pazar yerleri tamamlandı, Kalkan balıkçı barınağı düzenlendi, Kaş hayvan barınağı, Patara köprüsü… 
Kaş’da eser siyaseti, hizmet belediyeciliği örneğini görebilirsiniz. 
 
Muhalefet belediyeleri mazeret üretmekten, vizyonsuzluklarından ve beceriksizliklerinden en basit yerel hizmetleri bile sunamıyorken Kaş Belediyesi örnek belediyecilik hizmetleri sunmaya devam ediyor. 
 
Çocuk dostu belediyecilik, çevre dostu belediyecilik, kültür ve sanat belediyeciliği hasılı hizmet belediyeciliği anlayışı için Kaş’a bakınız. “






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI