Bugun...



Atay Uslu: Antalya'nın en büyük hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi Kaş'ta

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş Belediyesi tarafından hizmete giren Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 10-09-2022 19:01

Atay Uslu: Antalya'nın en büyük hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi Kaş'ta

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş Belediyesi tarafından hizmete giren Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş Belediyesi tarafından hizmete açılan Antalya’nın en büyük Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini gezerek verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

ANTALYA'NIN EN BÜYÜK BARINAĞI

İnceleme sonrası açıklamada bulunan Antalya Milletvekili Atay Uslu;” Kaş Belediyemizin hizmete açtığı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi 6 bin 500 metrekarelik kapalı ve açık alandan oluşmakta. Merkez, her türlü müdehalenin yapılabileceği klinik, hayvan ameliyathaneleri, yoğun bakın üniteleri, toplu yaşam bölümleri, ilk bakım alanı ve özel köpek bakım alanı gibi birçok birimden oluşmaktadır.  Barınakta 600’den fazla hayvanın barındığını öğrendik. Ameliyattan bakıma kadar her hizmetin en modern şekilde verildiği Antalya’nın en büyük Bakımevi ve Rehabilitasyon merkezini Kaş İlçemize kazandıran Kaş Belediyemizi ve Belediye Başkanımız Mutlu Ulutaş’ı kutluyoruz. Hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM’nde Milletvekili Arkadaşlarımızın girişimleri ile yasal düzenlemeler yapıldı, bundan sonra da hayvan dostu yasal çalışmalara ortak kararlarla devam edeceğiz. Çünkü hayvan dostlarımız hayatımızın önemli bir parçası. “

KAŞ HAYVAN BARINAĞINDA SOSYAL SORUNLULUK PROJELERİ

Milletvekili Atay Uslu Kaş Belediyesinin çalışmalarının örnek olduğunu ifade ederek şu bilgileri verdi: “Kaş Belediyemizin örnek  Bakımevi ve Rehabilitasyon merkezini herkesin ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz.  Merkezde hayvan dostu çalışmaların çok büyük titizlikle yapıldığı görülmektedir. Herkesi Barınağın yürüttüğü Sahiplenme ve barınak hayvanlarına mama desteği gibi sosyal projelere ortak olmaya davet ediyoruz. “

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin ve teşkilat üyeleri ile birlikte incelemelerde  bulunan Milletvekili Atay Uslu  barınaktaki hayvanlar ile tek tek ilgilendi ve sevdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KAŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI